Traian Basescu, pus sub ACUZARE pentru amenintare, reactioneaza: „Nitu a IMPUSCAT oameni”

news

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a fost pus sub acuzare de Parchetul General in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, informeaza Televiziunea Romana.

Urmarirea penala a fost inceputa pentru amenintare, potrivit jurnalistul Alexandru Costache pentru StirileTVR.ro.

Traian Basescu a fost citat, miercuri, la ora 11.00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in acest caz.

Traian Basescu a confirmat ca are calitatea de suspect si ca se va prezenta la Parchetul General pentru audieri. Insa nu a rata ocazia de a-l ataca pe Tiberiu Nitu.

„Numai ca eu sunt suspect ca am facut o declaratie iar Nitu e suspect ca a impuscat oameni la Revolutie, ca a tras, Procurorul general. Era in trupele de securitate si el scrie in declaratia lui ca li s-a spus ca traga inspre Dorobanti unde se miscau teroristi si el probabil ca a impuscat cativa teroristi, ce sa faca”, a declarat fostul presedinte.

Anchetatorii au redeschis, in 30 decembrie 2014, dosarul in care Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu de santaj, intrucat fostul sef al statului nu mai beneficiaza de imunitate.

Cercetarile in acest dosar au fost suspendate de procurori pana la finalizarea mandatului de presedinte al lui Traian Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: