Traian Berbeceanu, ministru de Interne? Anuntul surprinzator al lui Marian Godina

news

Politistul Marian Godina anunta ca fostul comisar Traian Berbeceanu ar putea deveni ministru de Interne. „Are profilul unui adevarat ministru de interne”, a scris Godina pe Facebook.

Cand va aparea cartea lui Traian Berbeceanu, pe care v-o recomand din toata inima, dupa ce o veti citi, veti intelege cu ce se ocupa un politist adevarat, ce cazuri rezolva, cum le rezolva si la ce nivel se implica, pentru a sfarsi mai apoi arestat si cu o cariera ruinata de niste ticalosi care, cel mai probabil, dupa ce au fost condamnati la inchisoare cu condamnare in prima instanta, vor scapa din cauza deciziei CCR, prin aceea ca faptele lor se vor prescrie pana la rejudecare.

Si mai important, veti intelege cum arata profilul unui adevarat ministru de interne”, a scris Godina.

Marti, Berbeceanu s-a aratat indignat ca sindicatele din politie nu au reactionat in cazul gravelor erori de la Caracal.

„Ma asteptam sa vad reactii ferme ale sindicatelor din politie prin care sa ne asumam greselile, erorile si, acolo unde este cazul, lipsa pe profesionalism, chiar indolenta si nesimtirea.

Ma asteptam ca acestia sa explice clar opiniei publice modalitatile defectuoase in care se fac incadrarile in ultimii ani doar din dorinta de a asigura „numeric” lipsa acuta de personal. Speram sa se vorbeasca despre nepasarea ministerului in ceea ce priveste organizarea pregatirii profesionale adevarate, serioase, temeinice a celor nou incadrati, aruncati fara discernamant in strada dupa primele zile de la incadrare.

Speram ca sindicatele sa explice modul ticalos in care se fac numirile in functiile de conducere, doar prin imputerniciri si delegari succesive, ori prin concursuri trucate, si numai la recomandarea expresa a baronetului politic.

Sa explicam oamenilor de ce le-am inselat increderea, de ce nu suntem in stare sa le mai garantam siguranta.

Si, DA, speram ca sindicatele si membrii acestora sa se alature miilor de civili, sa protesteze acum in strada impotriva destructurarii sistematice a politiei nationale.

Daca nu acum, atunci cand?”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Ministrul de Interne Nicolae Moga a demisionat marti din functie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: