„Traiane, ai grija si nu te pune cu basistii” – Basescu se confrunta cu furia sustinatorilor sai dupa atacurile la adresa lui Kovesi

politica

Atacurile tot mai dese ale lui Traian Basescu la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ii dezamagesc din ce in ce mai mult pe sustinatorii fostului presedinte. „Faceti front comun cu Tariceanu, Ghita si alte lichele”, reproseaza unul dintre fanii lui Basescu.

In cea mai recenta postare de pe Facebook, Traian Basescu afirma ca este posibil ca sefa DNA sa ajunga in catuse.

„Kovesi este departe de a fi intruchiparea corectitudinii si a cinstei si, in acest sens, am aflat destule in ultimele luni ale mandatului si mai ales dupa ce am plecat de la Cotroceni.

Dragi propagandisti ai anilor ’50, daca vreti sa faceti ceva pentru DNA si pentru tara, aparati institutia si n-o legati definitiv de un om trecator. Ma intreb cum ati mai putea apara DNA punand semnul egal intre Laura Codruta Kovesi si DNA daca intr-o zi o veti vedea la televizor pe Laura Codruta Kovesi cu catuse”, a scris fostul presedinte.

Multi dintre sustinatorii lui Basescu s-au declarat dezmagiti de atacurile acestuia.

„E suspecta de plagiat, mai usor cu propaganda anilor 50 (din partea dumneavoastra).

P.S: vorbesc in calitate de mare „basist”, dar dezamagiti in ultima perioada, faceti front comun cu Tariceanu, Ghita si alte lichele”, a scris un sustinator al fostului presedinte.

Basescu a tinut sa ii raspunda.

basist

Unul dintre cele mai acide mesaje adresate lui Basescu ii aduce aminte acestuia sa nu se puna cu „basistii”.

„Traienele, cum spui tu chestii adevarate si de bun-simt apoi amesteci niste laturi. Da, institutia e una, persoana e alta si e bine sa invatam toti acest lucru. Asta nu inseamna ca daca arunci cu laturi asupra reprezentantului unei institutii, aceasta nu are de suferit. Tinta voastra nu este Codruta, ea e doar un mijloc. Vreti sa o doborati pe ea, ca ceilalti procurori sa va ia frica.

Ea e cam in situatia in care erai tu in 2009 si in 2012. Cine te apara pe tine atunci, o apara azi pe ea. N-o fi ea usa de biserica, dar tu sigur nu erai, dar cu toate astea multi mureau cu adversarii tai de gat aparand ideile pe care le promovai, nu pe tine ca persoana. Aceiasi sunt acum in stare sa moara cu tine de gat daca trebuie. Tu ai simtit pe pielea ta cat sunt de determinati, altfel erai istorie in 2009 sau in 2012, asa ca ai grija si nu te pune cu basistii”, a scris un utilizator de Facebook.

tirca

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: