Traieste intr-o alta Romanie. Serban Nicolae: „Romanii au mai multi bani decat anul trecut, salariile din Romania se apropie de cele din Occident”

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae sustine ca romanii au mai multi bani decat anul trecut, motiv pentru care ei nu mai pleaca din tara in numar atat de mare. 

„Eu cred ca, in esenta, oamenii au mai multi bani, lucrurile merg in directia buna. De altfel, va dau un exemplu concret, e o data care are legatura cu veniturile romanilor. Anul trecut au parasit Romania, in cautarea unui loc de munca si a unei vieti mai bune, in special catre Europa, circa 200 000 de romani. Anul acesta, e adevarat, poate sa fie un salt spectaculos in ultimele doua luni, dar ma indoiesc, sunt sub zece mii”, a declarat Serban Nicolae la Oradea.

Maimult, senatorul PSD considera ca salariile din Romania se apropie de cele din Occident.

„Diferentele salariale incep sa scada si efortul pe care il fac romanii care merg in strainatate incepe sa fie regandit, daca se mai justifica, daca merita sa iti mai lasi, nu stiu, un serviciu de asistent medical, cu toate neajunsurile de aici: salariul mai mic, garzi, dotari mai putine, si sa mergi in Occident pe un salariu care nu mai e cu foarte mult mai mare.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: