Traseism masiv catre AUR: Peste 150 de primari, viceprimari si alti alesi locali de la PSD si PNL au trecut la partidul lui Simion

politica

Traseisti

AUR s-a laudat, miercuri, ca peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali si judeteni din PNL si PSD s-au alaturat formatiunii

”De Ziua Indragostitilor avem o surpriza pentru cuplul minune Nicu-Marcel: peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali si judeteni din PNL si PSD au venit alaturi de noi, in semn de protest fata de negocierile pentru comasarea alegerilor. O parte din ei au participat la conferinta de presa sustinuta de AUR in fata Parlamentului”, a anuntat AUR intr-un de presa.

”Oamenii astia nu sunt membri AUR acum pentru ca isi pot pierde mandatul. Cand se stabileste data alegerilor vor semna o adeziune pentru partidul AUR. Sigur ca PNL, speriat, i-a demis pe consilierii de la Sectorul 3. Sigur ca oameni cu demnitate, consilierii de la Sectorul 1 PNL si-au dat demisia, dar situatia este exploziva. Daca hotul Virgil s-a laudat ca ne-a luat organizatii fictive in Mehedinti, noi venim in fata voastra sa aratam ca AUR se va lupta cu baronii locali. Si daca PNL sau PSD, in functie de judet, au incetat sa fie opozitie la acesti baroni locali, vom prelua noi aceasta misiune. Sigur ca ne-am fi dorit sa se respecte Constitutia si legile tarii. Ne-am fi dorit ca alegerile sa fie la termen. Suntem pregatiti si daca nu sunt la termen aceste alegeri”, a declarat George Simion, in cadrul conferintei de presa.

El a mai spus ca in perioada urmatoare alaturi de Alianta vor veni si mai multi liberali si social-democrati.

”Mesajul nostru e clar: suntem pregatiti de alegerile locale cand vor ei, doar sa respecte legile si Constitutia. Si cei 150 de alesi locali din partidele lor prezenti aici care se opun comasarii si ideii unui asa-zis deceniu de stabilitate Nicu-Marcel, si care nu vor sa mai candideze pe listele PSD-PNL sunt doar inceputul. Vor urma mult mai multi, vom strica majoritatile actuale din Consiliile Locale si Judetene, blaturile baronilor locali”, a subliniat George Simion, citat de news.ro.

Citeste si: Simion s-a razgandit, accepta masiv PSD-isti in AUR. Acum cateva luni: „Nimeni cu un pedigree legat de PSD nu va fi reprezentantul nostru”

In toamna, la Ploiesti, presedintele AUR, George Simion, a anuntat ca AUR nu va accepta cu niciun chip pesedisti pe liste.

“Nimeni cu un pedigree legat de PSD nu va fi reprezentantul nostru”, afirma Simion pe 7 septembrie 2023.

Printre alti parlamentari PSD care au trecut la AUR se numara si Daniel Florea, fost primar si presedinte al PSD Sector 5.

“Am vazut tragediile care au avut loc in azilele groazei, la Botosani, la 2 Mai, la Crevedia (…). Toate au un numitor comun – conducerea de 33 de ani a tarii care a fost reprezentata de PSD. In Voluntari conduce PSD-ul, in Botosani conduce PSD-ul, in Crevedia conduce PSD-ul, in Caracal conduce PSD-ul”, spunea atunci Simion.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: