Traseismul politic aduce ghinion. Primarul Mihai Chirica a facut accident in ziua in care a intrat in PNL

news

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a avut accident, sambata seara, intr-o intersectie din oras. Trei persoane, intre care si edilul, au fost dusi la spital, iar politistii sunt la fata locului si fac cercetari pentru a stabili ce s-a intamplat.

Potrivit primelor informatii, accidentul s-a produs intr-o intersectie din orasul Iasi, unde masina primarului Mihai Chirica a intrat in coliziune cu un alt autoturism.

Soferul masii implicate in accidentul cu primarul si o femeie, precum si Mihai Chirica au primit ingrijiri medicale si au fost dusi la spital cu echipaje SMURD.

„A spus ca eu am trecut pe rosu, el era pe verde si m-a luat. Pe camere s-a vazut. Nu am ce sa zic. A zis ca el a trecut pe verde, eu eram pe rosu”, a spus soferul implicat in accidentul cu primarul Iasiului, informeaza Mediafax.

Mihai Chirica nu a facut declaratii.

Politistii rutieri sunt la locul accidentului si urmeaza sa stabileasca modul in care s-a produs accidentul rutier.

Ambii soferi au fost testati cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Biroul Politic Judetean al PNL Iasi a votat, sambata, candidatura lui Mihai Chirica la Primaria Iasului. Fostul social-democrat a fost sustinut de 28 de membri, trei s-au abtinut si doi au votat „impotriva”. Pentru presedintia CJ Iasi este sustinut ministrul Mediului, Costel Alexe.

Dupa aceasta decizie, presedintele PNL Iasi, Marius Bodea, a demisionat din partid, dupa 22 de ani.

Mai mult despre:

Comentarii: