Traseista Gratiela Gavrilescu este acum pe lista PSD. Ea a mai fost in inca sase partide

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca organizatia de Prahova a solicitat prezenta Gratielei Gavrilescu, membru PPUSL, pe listele electorale ale social-democratilor pentru alegerile parlamentare.

Intrebat, la sediul central al partidului, daca este posibil ca unii dintre membrii PPUSL sa se regaseasca pe listele PSD, Ciolacu a spus: „Din cate am inteles eu, PPUSL va candida separat la aceste alegeri. A fost o perioada de inscriere pentru aliante si acest lucru nu s-a facut. Nici nu exista o intentie de absorbtie sau fuziune intre PSD si PPUSL”.

Ciolacu a spus ca „este posibil” insa ca anumiti membri PPUSL sa se regaseasca pe listele PSD.

„Vom vedea astazi, cand luam fiecare judet in parte. De exemplu, organizatia de la Prahova a solicitat prezenta doamnei Gratiela (Gavrilescu – n.r.) pe listele PSD. Maine va punem toate listele la dispozitie, dupa ce le validam”, a mentionat Ciolacu.

Acelasi Ciolacu spunea in urma cu doar cateva zile ca in „noul PSD” nu se afla traseisti.

„Suntem cel mai mare partid din Romania si este normal ca oamenii sa astepte altceva de la noi. Noul PSD inseamna profesionalism. PNL a ramas cu interlopii, traseistii si impostorii”, scria Ciolacu pe Facebook.

Fost ministru ALDE al Mediului in guvernarea PSD, deputatul Gratiela Gavrilescu, s-a inscris in Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) in luna aprilie a acestui an. PPUSL este controlat de Dan Voiculescu.

Gavrilescu a demisionat din ALDE pentru a ramane inca doua saptamani in Guvernul Dancila.

Gavrilescu si-a inceput cariera tot in partidul lui Voiculescu, in urma cu 20 de ani, insa de atunci a mai trecut pe la PNL, PD, PDL, ALDE, Forta Nationala si acum iar la PPUSL.

Mai mult despre:

Comentarii: