Traseistul Terhes ajunge in fruntea AUR. George Simion anunta ca europarlamentarul PNTCD-PSD va fi primul pe lista AUR la europarlamentare

politica

Liderul AUR George Simion a declarat marti in emisiunea Proiect de Tara Romania, de la Prima News TV, ca eurodeputatul Cristian Terhes va conduce lista AUR la europarlamentarele din 2024. 

Liderul AUR a declarat ca alegerile europarlamentare din 2024 ”vor arata o radiografie exacta a sustinerii partidului, nu ce se vede in sondajele platite”.

”Obiectivul partidului este sa trimita patrioti, precum Cristian Terhes, la nivelul institutiilor europene. 99% da, este o discuie pe care am avut-0, Cristian Terhes va conduce listele noastre pentru europarlamentare, si atunci vom vedea cati romani simpatizeaza AUR si ar putea sa ne arate valoarea noastra”, a afirmat el, citat de news.ro.

”Cu siguranta nu suntem micul PSD dar suntem cei care pot sa faca PSD-ul mic”, a mai spus Simion.

Despre faptul ca Terhes a intrat in Parlamentul European pe listele PSD, liderul AUR a precizat ca a candidat in urma unei aliante, este taranist, provine dintr-o familie de taranisti, impartateste aceleasi valori ca si AUR si a fost in timpul pandemiei singura voce autentica, romaneasca care s-a luptat in PE pentru drepturi si libertati.

Simion a mai spus ca nu se vede guvernand alaturi de PSD si PNL, iar USR nu stie daca va mai trece pragul.

”Tinta noastra este sistemul care a condus Romania in ultimii 30 de ani, reprezentat cu mici variatiuni de asa-zisa stanga si asa zisa dreapta. Ne-au condus prin rotatie dar practic apartin aceluiasi sistem. Acolo lovim noi, ca sa conducem Romania, avem nevoie ca cele doua partide, la urmatoarele alegeri parlamentare sa nu mai ia impreuna 50%”, a afirmat el.

Simion a mai spus ca el crede ca de peste 9 luni de zile, AUR este cu siguranta a doua forta politica. ”Suntem un pic in spatele PSD, da, vom intra in turul doi si de aceea trebuie sa fim foarte echilibrati”, a completat el.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: