Traseistul Tutuianu revine la varf, Ciuca l-a numit secretar general adjunct al Guvernului. Cum s-a plimbat intre PSD, Pro Romania si iar PSD

politica

Adrian Tutuianu a fost numit in functia de secretar general adjunct al Guvernului, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciuca, publicata marti in Monitorul Oficial.

Conform deciziei, incepand cu data de 6 septembrie, Adrian Tutuianu se numeste in functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat.

Tutuianu a demisionat in 2019 din PSD, in urma unul conflict cu Liviu Dragnea, si a trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania.

Citeste si: Marcel Ciolacu, umilit. Adrian Tutuianu nu vrea sa se intoarca in PSD: „Nu vreau sa stau la aceeasi masa cu ei”

In decembrie 2019, Tutuianu a refuzat oferta lui Marcel Ciolacu de a se intoarce in PSD.

”De vreo doua saptamani eu tot aud ca voi fi invitat in PSD. N-am discutat cu nimeni. Sunt intr-un alt proiect politic (Pro Romania), ma ocup de el foarte serios. In al doilea rand, vreau sa va spun ca toti cei care m-au exclus pe mine din partid, unii ridicand doua maini atunci pe motiv ca am adus prejudicii de imagine, sunt in jurul mesei cu domnul Ciolacu si este cam greu sa stam la aceeasi masa.

Sunt oameni cu care nu am acelasi mod de a vedea politica. Eu n-am auzit dincolo de aceasta idee de a ne repatria pe noi cum se schimba PSD. Eu am ramas un om de centru stanga. Cred ca este nevoie de o stanga puternica, care sa echilibreze scena politica, in conditiile in care PNL are, astazi, aproape tot”, a declarat Tutuianu la Realitatea Plus.

Mai mult despre:

Comentarii: