TRASNET. Minciunile lui Gadea, date in vileag chiar de sefii trustului Intact: „Am primit raspuns de la ANAF”

actualitate

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, si celelalte vedete ale postului au sustinut insistent in campania de victimizare, care inca se deruleaza pe post, ca solicitarile adresate ANAF timp de peste un an au ramas fara raspuns, trezindu-se brusc ca trebuie sa paraseasca sediul. Insa un comunicat dat, miercuri, publicitatii de Intact Media Grup sustine cu totul altceva.

„Din momentul in care aceste sedii au fost confiscate, noi am facut in repetate randuri, de buna credinta, documente catre toate institutiile statului pentru a intreba care este procedura de urmat. Putem sa inchiriem si noi, asa cum inchirieaza cele mai multe posturi din Romania, sedii ale statului? (…) Pana la aceasta ora, in urma nenumaratelor noastre documente pe care le-am trimis institutiilor statului, nu am primit niciun raspuns”, a declarat Mihai Gadea la Antena 3, imediat dupa ce a primit decizia de evazuare a ANAF. Declaratia poate fi vazuta inca pe site-ul antena3.ro.

Aceasta acuzatie a fost repetata insistent atat de Gadea cat si de celelalte vedete ale postului, constituindu-se intr-un argument al teoriei conform careia se doreste „inchiderea Antena 3”.

Iata insa ca insusi managementul trustului Intact neaga acum aceasta informatie. Intr-un comunicat dat publicitatii, miercuri, de Intact Media Group, Gadea este contrazis flagrant, afirmandu-se negru pe alb ca trustul a purtat corespondenta cu ANAF, iar ultimul raspuns a sosit pe 5 ianuarie 2016.

„Ultimul raspuns primit din partea Ministerului Finantelor Publice primit in 5 ianuarie 2016, spune ca, pentru a raspunde solicitarii noastre de inchiriere, este necesara opinia SGG (Secretariatul General al Guvernului) si ca vom fi informati cu celeritate in momentul primirii raspunsului din partea acestui organism”, se afirma in comunicatul Intact Media Group, publicat pe jurnalul.ro.

De altfel, intr-o discutie cu membrii CNA, reprezentantii ANAF au confirmat ca au raspuns solicitarilor trustului Intact.

„Un alt aspect care nu doar ca a fost demontat la nivel verbal, ci a si fost probat cu documente este ca reprezentantii Intact, in speta o parte dintre jurnalistii de varf ai Antenei 3, au spus in repetate randuri ca ei s-au adresat ANAF in vederea inchirierii sau cumpararii spatiului si ca nu li s-a raspuns. Directorul ANAF a prezentat un document in care a aratat membrilor CNA cum anume s-a facut aceasta comunicare dinspre Intact. La destinatar scria ‘presedintelui ANAF, directorului regional ANAF, directorului de la Sectorul 2, directorului de la Sectorul 3′, deci era practic o insiruire a tututor directorilor posibili din ANAF.

Ei au spus ca, fiind vorba de un singur document adresat atator directori, era evident ca vor primi un singur raspuns, din partea conducerii ANAF. Este o procedura institutionala pe care o veti regasi in toate ministerele de la Revolutie incoace. Nu poti trimite la toata lumea, de la femeia de serviciu in sus, si sa te astepti sa-ti raspunda toti, va raspunde cea mai inalta pozitie. La toate solicitarile directorul ANAF a raspuns intotdeauna, ne-a aratat documentele. Fapt care a fost recunoscut chiar si de cei din Antene”, a declarat pentru Adevarul unul dintre participantii la intalnirea cu ANAF, Valentin Jucan (membru CNA).

Mai mult decat atat, reprezentantii Intact au recunoscut ca au dezinformat.  „Aceasta idee cum ca nu li s-a oferit raspuns la solicitari a fost recunoscuta ca fiind o dezinformare de catre cei de la Intact la intalnirea de vineri pe care au avut-o cu ANAF”, a subliniat Jucan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: