„Treaba mea”. Nesimtire de PSD-ist, Grindeanu refuza sa spuna de ce a angajat-o la ANCOM pe fiica lui Paul Stanescu

news

Seful Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Sorin Grindeanu,si-a angajat sase consiliere, printre care se afla o fosta miss Buzau si fiica lui Paul Stanescu. Intrebatcare au fost criteriile, Grindeanu a raspuns: „Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu si nu vreau sa intru in amanunte”.

Grindeanu a devenit a devenit presedinte al ANCOM din 7 noiembrie 2017. Doua dintre cele sase consiliere ale lui Grindeanu, Catalina Mirita si Alina-Gabriela Modan, au trasaturi comune: nicio experienta, insa au legaturi cu oameni puternici in stat, arata o ancheta publicata de Libertatea.

Catalina Mirita are 24 de ani, a fost angajata in 2019, pana atunci lucrand, conform declaratiei de avere, la Asociatia Romana a Apei. CV-ul tinerei din Buzau lipseste de pe site, iar singurele mentiuni pe internet sunt, pe langa urmarea unui master la SNSPA, succesele din cariera de model.

”Imi place sa merg la cursurile de modelling”, se destainuia Catalina Mirita celor de la Adevarul in 2011, cu putin timp inainte sa participe la concursul Miss Buzau. Din 2014 insa, anul aparitiei in revista britanica, Catalina a disparut din prim-plan, reaparand in organigrama institutiei conduse de Grindeanu.

O alta sfatuitoare a presedintelui are numai 23 de ani. O cheama Alina-Gabriela Modan, aceasta fiind fiica fostului vicepremier Paul Stanescu. Inainte sa ajunga la autoritate, fiica lui Stanescu lucrase in curtea tatalui, la Agromec Visina SA, companie asociata de presa cu influentul politican.

La numai 23 de ani, Alina-Gabriela Modan, fosta Stanescu, are, doar din darurile de nunta plus cununie, 220.000 euro! Mai mult, detine un teren si un apartament in Bucuresti, un teren si o locuinta in judetul Olt, pe numele sotului, dar si un autoturism Audi A3, cumparat in 2016. Si peste 150.000 euro ramasi in conturi, la un an dupa nunta de poveste tinuta la Caracal.

Sorin Grindeanu a raspuns obraznic cand a fost intrebat de Libertatea despre cele doua consiliere: „Nu vreau sa intru in amanunte, sa vorbesc despre fiecare in parte. Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu si nu vreau sa intru in amanunte”.

„Postul de presedinte ANCOM e asimilat celui de ministru. Se face un cabinet. Toate consilierele pleaca atunci cand pleaca si presedintele. Angajarea se face pe sarcinile date de ministru, in cazul nostru presedinte ANCOM”, a spus Grindeanu pentru Libertatea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: