„Trebuie desfiintata si dati toti afara. Tasneste puroiul din politia romana”. Reactie foarte dura a lui CTP in cazul politistului pedofil

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu are o reactie foarte dura fata de Politia Romana in cazul pedofilului din Bucuresti. El ii acuza pe politisti de complicitate cu faptele pedofilului si spune ca toti cei din cadrul serviciului de protectie interna ar trebui sa fie dati afara.

„Acum sa stiti ca s-a produs un viol, a fost violata politia romana, a fost fost violata uniforma, imaginea politiei e franjuri acum. Infractiunea de pedofilie are un statut special. Politisti spagari au fost si vor mai fi, politisti care se suie bauti la volan si cu accidente s-au mai vazut. Dar dupa stiinta mea e prima data cand in politie apare infract de pedofilie. Aceasta infractiune oribila e pedepsita chiar in puscarie de catre ceilalti puscariasi: scuipare, batere la sange, uciderea pedofilului. E cea mai oribila, josnica infractiune chiar in ierarhia puscariei. Si acum a fost comisa de un politist. E imposibil acum sa se separe, cum incearca purtatori de vorbe, sa separi imaginea pedofilului de a politiei, sunt lipite indisolubil”, a spus CTP la Digi24.

„S-a oplosit acolo, a stat acolo fara sa-l deranjeze nimeni, pana in ultimul moment, ieri s-a dus la slujba, nu a avut niciun fel de apasare, nu a simtit presiunea colegilor, care sa se sesizeze, sa-l opreasca. Nimeni nu l-a atins cu niciun fir de par in acesti ani. Faptul ca in trei zile niciun politist, nici colegii de la rutiera, seful sau de acolo, care nu avea cum sa nu-l recunoasca, faptul ca nu s-a produs recunoasterea din prima, e interpretat de opinia publica ca o complicitate cu respectivul”, a adaugat Cristian Tudor Popescu.

„Nu mai vorbesc de asa-zisa protectie interna a politiei, care ar trebui sa fie desfiintata si dati toti afara. Daca nu i-au gasit nimic in toti acesti ani, cu toate plangerile, trebuie desfiintata. Pai, daca i-au dat acestui om ireprosabil, nu i-au gasit nimic in toti acesti ani, cu toate acuzatiile de pedofilie, si serviciul ala nu are nicio observatie, ar trebui desfiintat”, a acuzat jurnalistul.

„Acest caz produce o taietura in sistemul politiei romane din care tasneste puroiul. Acolo sunt structuri putrede, structuri de protectie interna, structuri de teste psihologice, chiar colegii lui. Dintre atatia politisti care il cunosteau pe omul asta, care traiau in aceeasi meserie, nu s-a gasit unul singur care sa-l opreasca in toti acesti ani? Sunt oameni ai legii”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: