„Trebuie sa fie panica mare pe la Antene”. Tudor Chirila ii pune la punct pe Ciuvica si pe Mircea Badea dupa ce acestia au lansat o noua dezinformare

news

Tudor Chirila ii raspunde lui Mugur Ciuvica dupa ce acesta a azuzat faptul ca artistul a luat bani de de la Tel Drum si de la „pesedistii din Teleorman”.

„Mister Ciuvica strikes again. De data asta atacul lui are si mai putina logica, dar ce mai conteaza logica atunci cand singurul scop e sa lovesti cum poti. Nu mai conteaza nici pe cine prinzi la mijloc ca de exmplu Ideo Ideis, un festival de teatru pentru liceeni. Ciuvica zice ca sunt un invitat constant la Ideo Ideis. Asa e, am participat de 2 ori din 12 editii. Din pacate, pentru ca mi-ar fi placut sa ajung mai des.

In 2013 am fost cu spectacolul de teatru Biloxi Blues. Nu mai stiu care a fost onorariul primit de spectacol atunci, probabil unul modic care s-a impartit la toti actorii din spectacol si la masinisti, luminist, sunetist etc.

Am participat si anul asta, cand am sustinut un masterclass pentru liceeni. Ce pare ca nu stie domnul Ciuvica este ca nu am fost platit pentru prezenta mea acolo. Mi s-a propus un onorariu, dar i-am rugat sa foloseasca banii ca premiu pentru unul din spectacolele castigatoare. De altfel, in 2014, desi nu am ajuns in festival si am ales sa nu comunic, am oferit un premiu special in bani pentru ca mi-am dorit sa sustin cum puteam o trupa de teatru din festival.

Legat de la Tel Drum, nu stiam ca au avut vreo legatura cu festivalul (inteleg ca au acoperit aproximativ 1% din bugetul festivalului in 2013), dar nici nu mi-ar fi afectat decizia de a-l sustine pentru ca evenimentul e foarte misto. Apropo, initiativa apartine Asociatiei Teta, care este singurul organizator al festivalului, Nu ‘guvernul Tudose’ cum minte cu nesimtire Ciuvica. Ministerul Culturii si Primaria Alexandria sunt doar parteneri ai evenimentului asa cum e firesc sa fie. Din nou, insa, domnul Ciuvica ingenunchiaza logica. Faptul ca o primarie sustine financiar un eveniment NU inseamna ca banii sunt ai partidului din care provine primarul. Deci Primaria Alexandria nu e acelasi lucru cu PSD. In cele cateva ore petrecute luna asta la Ideo Idei m-am intalnit cu multi colegi actori care ajung aproape an de an la festival. Aberatiile lui Ciuvica afecteaza indirect toata gasca de actori care au sustinut vreodata acest festival.

Trebuie sa fie panica mare pe la Antene daca dau atata atentie unui parlit de actoras cum spun ei. Ce sa spun, sunt magulit. Nici nu a apucat Ciuvica sa-si posteze aberatiile ca a si sarit domnul Badea cu share-ul. In 2 ore au avut timp sa faca si stirea pe TV. Oare am intrat la Breaking News sau mai am de lucru pana acolo? Imi si imaginez cum Antenele au un om dedicat prin redactie care sta si urmareste pe unde a mai umblat Chirila sa-l mai lipim de ceva necurat”, a scris Tudor Chirila pe Facebook.

Ciuvica l-a acuzat, vineri, pe Chirila ca a luat bani de la „pesedistii din Teleorman”.

„Cand vine vorba de bani, pe revolutionarul Chirila nu-l mai deranjeaza ca acestia provin de la Tel Drum, de la pesedistii din Teleorman sau de la ministerele conduse de pesedisti. Tudor Chirila este unul dintre invitatii constanti ai Festivalului Ideo Ideis organizat in Alexandria, judetul Teleorman. In 2013, cand Chirila a participat pentru prima oara la festival, acesta a fost finantat de guvernul Ponta, de Primaria Alexandria si de o firma locala devenita intre timp celebra. Aceasta firma se numeste Tel Drum.

La editia din acest an a festivalului, Tudor Chirila a fost invitat special. Asa se faca ca, acum doua saptamani, Chirila isi debita obisnuitele platitudini in Sala Primariei Alexandria. Evenimentul a fost organizat de guvernul Tudose prin Ministerul Culturii, in parteneriat cu Primaria pesedista din Alexandria.

In Bucuresti, Chirila e anti-PSD. In Teleorman, Chirila e pe banii PSD”, anuntat Grupul de Investigatii Politice, condus de Ciuvica.

„Aoleu!!!!!! L-a rupt Ciuvica pe stalinistul Chirila. Chirila, esti o javra in foame de bani si cu gura mare! Mars, javra!”, a comentat si Mircea Nadea pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: