„Trebuie sa fie primiti cu gaze si tunuri cu apa. Sunt boschetari si asistati social”. Reactiile pesedistilor fata de miile de protestatari care vin la Bucuresti – Video

politica

Pesedistii reactioneaza cu furie si invective fata de infoirmatiile privind sosirea in Bucuresti a mii de protestatari din toata tara. Ei in catalogheaza pe acestia drept „drogati”, „boschetari” sau „asistati social” pe acestia si indeamna fortele de ordine sa intervina.

Pe grupul PSD, partidul eroilor, sute de pesedisti reactioneaza violent la informatiile legate de „Marele Protest” din Bucuresti. Ei le cer jandarmilor sa puna tunurile cu apa pe protestatari.

Screen Shot 2018-01-20 at 14.50.32
Screen Shot 2018-01-20 at 14.50.59

Mii de protestatari din Cluj, Sibiu, Timisoara, Oradea, Iasi sau Tg-Mures au ajuns deja in Capitala pentru a participa la protestul anuntat la ora 18.00, in Piata Universitatii.

„Am venit sa protestam impotriva modificarii legilor Justitiei. Sunt anumite lucruri care pot sa incurce DNA sa aresteze coruptii. Nu cred ca se va schimba ceva cu protestul, dar sper”, a declarat unul dintre tinerii ajunsi de la Sibiu in Gara de Nord, citat de Mediafax.

„Mi-as dori foarte mult ca tinerii din ziua de azi sa fie mult mai responsabili, mai informati, sa dam mai departe informatiile pe care le avem. Sa facem, poate, mai multa educatie in scoli. Pentru asta am venit, sper sa fim multi, sa fim uniti”, a afirmat o tanara venita in Capitala la protest.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: