„Trebuie sa maturam ‘ciuma rosie’ din judet”. PNL isi radicalizeaza discursul la adresa PSD

politica

Marcel Ciolacu, pacanele, sate, in afara oraselor, industrie

Presedintele PNL Valcea, deputatul Cristian Buican, a lansat, vineri, un atac dur la adresa partenerilor din PSD, numindu-i pe acestia „ciuma rosie”.

„Partidul National Liberal a hotarat la Sinaia, in Biroul Politic National, ca merge singur in toate alegerile de anul viitor. La nivel local putem face aliante pentru a dobori aceasta clica instaurata de Radulescu (Constantin, liderul filialei PSD si presedinte al Consiliului Judetean) in judetul Valcea.

Acesta este un obiectiv al Partidului National Liberal. Eu nu exclud nicio alianta, sa stiti, pentru a matura din judetul Valcea ciuma rosie, de a inlatura aceasta ciuma care a tinut judetul nostru pe ultimul loc in ceea ce priveste investitiile, salariul mediu, in care furtul din institutiile publice e la ordinea zilei. Asta va fi o mana cereasca pentru judetul Valcea in acel moment”, a declarat Buican intr-o conferinta de presa.

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a declarat tot vineri ca PSD este pregatit in eventualitatea ruperii coalitiei.

„Pentru acest scenariu (al ruperii coalitiei-n.r.) suntem pregatiti si noi, pentru ca pana la urma, noi am intrat in numele stabilitatii sa facem aceasta actiune comuna cu PNL, cu dreapta, dar pe de alta parte, exista si solutia intoarcerii la popor.

Nu cred insa ca ar conveni o retragere de la guvernare a PSD si a testa alegeri anticipate sau ca presedintele Iohannis sa poata accepta ca finalul bilantului de zece ani de conducere, de guvernare a Romaniei sa fie pe fondul unui puternic conflict sau unei crize politice in care am intra, daca se retrage PNL de la guvernare”, a declarat Dincu pentru RFI.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: