„Trebuie toata lumea la puscarie?”. Dragnea forteaza din nou Guvernul sa ii amnistieze pe infractorii de la varful politicii

politica

​Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a insistat, joi, pe necesitatea adoptarii unei ordonante pentru amnistie si gratiere. „Ca va fi ordonanta pe amnistie si gratiere, eu nu ma opun”, a aratat Dragnea.

„Pentru o parte din presa care spune ca se da diseara, se da maine, pentru doamna Filote, pentru dl Iohannis, pentru cei care spun minciuni aici si in strainatate. Sunt atat de multe abuzuri in Romania, oameni trimisi la puscarie prin sentinte date nelegal, oameni care stau nevinovati in puscarie, in asa fel incat e legitima solicitarea sa se gaseasca o solutie. Ca este OUG amnistie gratiere eu nu am nicio rezerva sa vorbesc despre ea”, a spus Liviu Dragnea.

Seful PSD a precizat ca trebuie sa exite „un moment zero”. „Ca va fi ordonanta, eu nu ma opun”, a completat el.

„Dar la un moment dat trebuie sa se faca un moment zero. Nu se poate continua cu aceste nedreptati. Ceva trebuie facut. Nu se vorbeste despre asta. E deja nesemnificativ ca in Romania. Curtea suprema de justitie, au fost completuri de judecata constituite nelegal, protocoale intre servicii secrete si justitie nelegale, servicii care au facut urmarire penala ca pe vremea lui Ceasescu, a vechii securitati. Sau trebuie toata lumea la puscarie?”, a mai spus Dragnea.

Intrebat daca acest subiect nu este o obsesie si pentru PSD, Dragnea a raspuns: „pentru PSD e o obsesie de a face dreptate pana la capat, sa indreptam nedreptatile”.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: