Trei generatii din ACEEASI FAMILIE, ucise in AVIONUL Germanwings. O tara intreaga este in lacrimi

news

O drama sfasie Spania in aceste zile. Trei generatii ale aceleeasi familii au fost ucise in avionul mortii, prabusit in Alpii francezi de pilotul Andreas Lubitz.

Proveneau dintr-o familie instarita, dintr-o vale luxurianta din apropiere de Barcelona. Emma Solera Pardo (12 ani), mama ei, Emma Pardo Vidal, si bunica Emma Vidal Bardan si-au gasit sfarsitul in avionul Germanwings. Toate se numeau Emma.

Cele trei Emma se indreptau pentru o vacanta plina de distractie in Manchester, Marea Britanie, unde invata fratele mai mic al Emmei Vidal. La Dusseldorf urmau sa schimbe avionul.

Bunicul micutei Emma, Juan Pardo Yanez, este prabusit de durere. „Nimic nu se poate face sau sa mi se spuna pentru a putea sa trec peste pierderea aceasta”, a spus acesta unui reporter al Associated Press.

Aproximativ 400 de prieteni si rude ale celor trei Emma s-au reunit pentru ceremonia de inmormantare, care a avut loc la Sant Cugat del Valles.

Tatal micutei Emma este Juan Ignacio Solera, fondatorul companiei iVOOX, care a lansat o foarte populara aplicatie software.

Emma mergea la o scoala catolica aflata la cinci minute de apartamentul familiei. Moartea ei a lasat-o „distrusa”, dupa cum declara,  pe directoarea scolii, Maria Reina Montoro. Micuta urma si cursuri de tenis, alaturi de mama sa. „Nu iesea in evidenta, dar avea o atitudine pozitiva. Niciodata nu spunea ‘nu'”, povesteste antrenorul ei de tenis, Manu Navas.

Pardo Yanez nu a vrut sa spuna ce are de gand sa faca de acum in continuare, pentru a-si ajuta restul familiei sa treaca peste aceste momente. De un lucru este sigur: „Ma voi intoarce cu toti copiii mei la locul unde au murit”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: