Trei miliardari, presiuni asupra lui Rares Bogdan sa nu mai atace PSD. Dezvaluirile realizatorului TV: „Astazi am avut o mare satisfactie”

analize

Realizatorul TV Rares Bogdan a anuntat, miercuri seara, ca trei importanti oameni de afaceri, „miliardari”, care ii reprosau ca ataca prea dur PSD-ul s-au declarat ingroziti de ordonanta pregatita de Ministerul de Finante”.

„Astazi am avut o mare satisfactie. Trei miliardari ai Romaniei care au incercat sa imi explice ba ca exagerez cu Ponta, ba ca exagerez cu PSD-ul ca ii fac hoti, talhari, erau acum pe tavan: Rares, nenorocitii distrug Romania, Rareees. Deci domnul Dragnea de la Teleorman nu este ticalos? Spuneau ca si PSD are specialisti.

Ii astept pe acesti domni sa ma sune in momentul in care domnul Codrin Stefanescu, domnul Mitraliera, domnul Serban, ala cu fata de porc, plus Olguta Vasilescu vor veni la ei impreuna cu domnul Badalau. Ce cifra de afaceri aveti, este mare? Stiti, partidul are firme, sa vindem noi. Daca nu ne dati, vor veni toate organele de control. Daca noi vrem, voi ne dati. Pana atunci se uita frumos la PSD care ingroapa Romania. Noi nu ne uitam, luptam.

Singurul nume care se potriveste acestei ordonante este ordonanta prostiei”, a spus Rares Bogdan in debutul emisiunii sale, „Jocuri de putere”.

Cristian Agalopol (Camera de Comert Romano-Americana) a declarat miercuri ca a fost baie de sange la Bursa de Valori Bucuresti. Actionarii – dintre care cel mai mare e statul – au pierdut 3 miliarde de dolari. Si asta, doar la ideea adoptarii ordonantei.

„Doar initiativa acestei ordonantei a creat azi probleme majore pe piata de capital. De fapt, piata de capital a trecut astazi, poate, prin cele mai grele momente de la infiintare, fiind ingenuncheata numai la ideea ordonanantei.

Ceea ce s-a intamplat astazi pe bursa a fost o baie de sange pe care eu, in 20 de ani de activitate, n-am mai vazut-o. Piata bursiera are o pondere de 15% din PIB. Capitalizarea a pierdut astazi, 3 miliarde de dolari. Cine sunt cei care au pierdut: actionarii si statul, care e cel mai mare actionar al BVB si care si-a facut o mare defavoare.

Prin aceasta initiativa toate eforturile noastre de a duce piata de capital spre piata emergenta sunt puse in pericol. Astfel de initiative pot duce la manipulare de piata. Vrem ca ASF sa investigheze astazi tot ce s-a intamplat astazi”, a spus Cristian Agalopol, citat de ziare.com.

Mai mult despre: ,


Comentarii: