Trei persoane au supravietuit prabusirii unei cladiri cu trei etaje in apropiere de Napoli: „Este un miracol, cu adevarat un miracol” – Video

externe

Duminica, o aripa a unei cladiri rezidentiale cu trei etaje s-a prabusit intr-o suburbie de la malul marii din Napoli, iar trei persoane au fost scoase de sub daramaturi, potrivit agentiei Associated Press.

Prabusirea casei a avut loc in Torre del Greco, un oras situat la 12 kilometri de Napoli.

„In acest moment nu exista semne ca ar fi persoane disparute”, a declarat Luca Cari, un purtator de cuvant al serviciului national de pompieri din Italia.

Pompierii au anuntat initial ca au reusit sa scoata doi supravietuitori de sub daramaturi. Ulterior, un reprezentant al Ministerului de Interne local a confirmat relatarile presei italiene, potrivit carora o a treia persoana a fost salvata.

„Este un miracol, cu adevarat un miracol”, a declarat primarul din Torre del Greco, Luigi Mennella, intr-un interviu acordat televiziunii de stat Rai TV.

El a spus ca 23 de persoane locuiau in cladire, iar orasul lucreaza pentru a gasi locuinte temporare pentru acesti rezidenti si pentru alti aproximativ 20 de oameni care locuiau in casele din apropiere.

Printre cei care au fost scosi in viata dintre daramaturi se numara proprietarul pizzeriei, care s-a intamplat sa se afle in fata cladirii cand aceasta s-a prabusit. Supravietuitorii se afla la spital cu multiple fracturi.

Doi trecatori au fost raniti usor ca urmare a caderii de moloz si au fost tratati la fata locului.

Rai TV a relatat ca cinci familii locuiau in cladire, pe care a descris-o ca fiind darapanata.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: