Trei raniti intr-un atentat terorist la Ierusalim, faptasii au fost arestati. Atacul se putea transforma intr-un macel, dar teroristilor li s-au blocat armele

externe

atentat, terorist, Ierusalim, masina

Trei pietoni au fost raniti intr-un atac terorist comis luni dimineata la Ierusalim, a anuntat luni dimineata politia israeliana.

„In aceasta dimineata, in jurul orei 08:00, s-a primit un raport privind un accident de masina si ranirea a trei pietoni pe strada Techelet Mordechai din Ierusalim. Din fericire, pietonii au suferit doar rani minore. Cu toate acestea situatia a luat o turnura periculoasa atunci cand doi teroristi inarmati au iesit din vehiculul implicat in accident. In ciuda incercarilor lor, acestia nu au reusit sa provoace rani cu armele lor si au fugit in graba de la locul faptei, aruncandu-si armele de foc in timp ce fugeau.

La primirea raportului, fortele din districtul Ierusalim au raspuns rapid la fata locului, initiind operatiuni de cautare de amploare. Datorita eforturilor lor, arma aruncata a fost localizata cu succes. Superintendentul Doron Turgeman, comandantul districtului Ierusalim, a efectuat o evaluare imediata la fata locului.

Recunoscand gravitatea situatiei, el a ordonat mobilizarea tuturor resurselor disponibile, inclusiv a unitatilor speciale, cu obiectivul principal de a-i prinde rapid pe cei doi teroristi care au fugit.”

In urma cautarilor extinse efectuate de fortele Politiei de Frontiera impreuna cu fortele de politie israeliene din districtul Ierusalim – sub comanda comandantului districtului Doron Turgeman – cei doi teroristi au fost gasiti si arestati. Acestia au fost arestati si transferati pentru a fi interogati in continuare, relateaza The Jerusalem Post.

https://twitter.com/i/status/1782303920431280505

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: