politica

Tremura Ciolacu din toate membrele. Stapanul PSD, Dragnea, ar putea fi eliberat azi din puscarie

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a solicitat Judecatoriei Sectorului 5 sa fie eliberat conditionat din inchisoare, unde executa o pedeapsa de 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Dragnea a depus cererea de eliberare conditionata pe 12 aprilie, iar instanta a stabilit termen pentru solutionare in data de 27 aprilie.

Miercurea trecuta, Comisia de liberare conditionata de la Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru iesirea din detentie mai devreme a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, constatand ca sunt indeplinite toate conditiile legale, a anuntat avocatul Flavia Teodosiu.

De asemenea, vinerea trecuta, Judecatoria Sectorului 5 a admis o contestatie depusa de Liviu Dragnea si a obligat Penitenciarul Rahova sa ii recunoasca fostului lider PSD si zilele de munca ce ar fi putut fi prestate in inchisoare. Dragnea a dat in judecata Penitenciarul Rahova, sustinand ca ar fi pierdut aproape 50 de zile de libertate din pricina faptului ca nu i s-a mai permis sa munceasca in spatele gratiilor. Practic, el a cerut sa ii fie recunoscute si zilele de munca pe care nu le-a prestat efectiv, dar care pot fi luate in considerare la calcularea fractiei de 2/3 din pedeapsa atunci cand se va discuta cererea de eliberare conditionata.

Liviu Dragnea se afla in penitenciar din 27 mai 2019, cand a fost condamnat definitiv de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, unde executa pedeapsa, intentand mai multe procese, pe motiv ca nu este lasat sa munceasca in atelierul auto al inchisorii.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la munca, dupa ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, in prezent jurnalist la Realitatea Plus.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

10 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

10 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

10 ore ago