Trompeta lui Dragnea anunta pe cine ar putea desemna PSD pentru prezidentiale: „El este solutia, va fi votat si de doamne”

politica

Bogdan Chirieac, portavocea mediatica a lui Liviu Dragnea, anunta ca PSD l-ar putea desemna drept candidat pentru alegerile prezidentiale pe Eugen Orlando Teodorovici.

Chirieac sustine ca Teodorovici are o mare calitate, acesta fiind apreciat de „doamne”.

„Deocamdata cei de la PSD nu s-au hotarat. Daca ma puneti sa dau un exemplu acum, ma gandesc la Eugen Teodorovici. El ar avea un mare avantaj. Ar putea fi votat inclusiv de doamne. Fara nici o gluma, conteaza si aspectul fizic. Are un discurs absolut in regula, este un bun profesionist, s-a evidentiat astfel. Nu stiu cine este acum candidatul, dar el ar putea fi o solutie. Cred ca Marx ne-a explicat cum e cu schimbul de capital, care s-ar putea aplica la alegerile prezidentiale: el e bogat, ea e frumoasa, deci au impreuna un capital,” a declarat Bogdan Chirieac, duminica seara, la Romania TV.

Cel mai bine cotat politician din PSD in sonadejele de opinie pentru alegerile prezidentiale este Gabriela Firea, insa aceasta are mari sanse sa fie exclusa luni, in cadrul CEX, din partid. Dragnea are doar 4% din intentiile de vot pentru Cotroceni, conform unor sondaje de opinie recente.

Comentarii: