Trompeta lui Dragnea, Chirieac, anunta cand va fi data ordonanta pe justitie. Va fi ceva rau, caci el se bucura

news

Bogdan Chirieac, portavocea mediatica a lui Liviu Dragnea, a firma ca are informatii potrivit carora Tudorel Toader a primit aviz pozitiv din partea Comisiei de la Venetia privind o ordonanta pe legile justitiei. „Avizul Comisiei de la Venetia va reflecta pozitiv noua abordare a Legilor Justitiei”, se afirma intr-un articol publicat pe site-ul lui Chirieac, DC News.

„Potrivit informatiilor noastre, luni, la ora 09:00, Guvernul va adopta OUG pe Legile Justitiei. In acelasi timp, spun sursele citate, prevederea ca magistratii se vor putea pensiona dupa 20 de ani de activitate in loc de 25 se va amana”, scrie site-ul lui Chireac.

„Ma astept ca Tudorel Toader sa vina cu o victorie de la Comisia de la Venetia. Nu o victorie a lui, este o victorie a noastra, a tuturor, a statului de drept asupra celor care au facut politie politica. E o chestiune fundamentala”, a spus Chirieac.

Informatia a fost confirmata de ministrul de Externe, Teodor Melescanu, aflat vineri la Parlament, unde a avut o intalnire cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

„Da, era programata o sedinta de guvern de la ora 09:00”, a precizat Melescanu.

El a explicat ca sedinta a fost programata pentru adoptarea unei ordonante de urgenta pe Legile Justitiei, iar in restul saptamanii Viorica Dancila va fi plecata intr-un turneu international in Turcia, Dubai, Abu Dhabi si Kuweit.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a discutat, joi, cu reprezentanti ai Comisiei de la Venetia despre continutul viitoarei ordonante de urgenta prin care vor fi puse in acord Legile Justitiei, recent modificate de Parlament, cu recomandarile Comisiei.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: