Trompetele penalilor isi freaca mainile. Chirieac sustine ca Hans Klemm ar putea fi schimbat: „Dupa 1 septembrie se pune randuiala in tara in ce priveste justitia”

news

Analistul politic Bogdan Chirieac a sugerat, vineri, la Antena 3, ca ambasadorul SUA, Hans Klemm, ar putea fi schimbat. In acest context, el a anuntat ca dupa 1 septembrie se va pune „randuiala in tara” in ce priveste justitia.

Chireac a anuntat ca Hans Klemm va pleca in vacanta, „care s-ar putea sa fie o vacanta prelungita”.

”In privinta schimbarii modului in care se fac anchete in Romania, pentru ca este nevoie in continuare de o lupta sustinuta impotriva coruptiei, una reala, eu sunt convins ca incepand cu 1 septembrie, cand se intorc onorabilii parlamentari din vacanta, lucrurile se vor pune la punct. Se pune, cum a spus dl Dragnea, randuiala in tara. Eu cred ca se vine cu pachetul de legi de la justitie, Codul penal si de procedura penala vor fi puse in acord macar cu ceea ce a cerut imperativ CCR, se vor intari bazele democratice ale tarii noastre, se profita de plecarea in vacanta a Excelentei Sale, ambasadorul Klemm, si lucrurile astea poate vor trece mai usor- inteleg ca s-ar putea sa fie o vacanta prelungita”, a declarat Chirieac la Antena 3.

Intrebat daca ambasadorul SUA va fi schimbat, Chiriac a fost evaziv.

”Nu am nicio idee. Dansul a plecat in vacanta cand au plecat si parlamentarii nostri, nu stim cand se intoarce. Un ambasador al SUA cu siguranta va veni in Romania. Important este ca America ne ia in serios din toate punctele de vedere- militar, strategic, sper ca se va intampla si economic. Revenind la chestiunea cu DNA-ul, sunt convins ca pe 1 septembrie se va depune pachetul de legi, ele vor fi dezbatute, probabil ca PNL-ul va insista, vor dormi in Parlament, ca sa se treaca si Legea raspunderii magistratilor si practic, din 15 septembrie, maestrul Mircea Diaconu va putea sa spuna in Parlamentul European ca traieste intr-o tara libera si democratica”, a mai spus Chirieac.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: