Trump anunta ca va DEPORTA milioane de oameni inca din „prima ora” din mandatul de presedinte

externe

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a declarat, intr-o intrunire electorala la Phoenix (Arizona), ca nu va exista nicio amnistie in privinta imigrantilor ilegali si ca va construi un zid la granita cu Mexicul imediat dupa ce va fi ales la Casa Alba.

Cu aceste declaratii Trump a tinut sa spulbere asteptarile analistilor, care sustineau ca atitudinea candidatului republican fata de imigratie se va „inmuia”.

Trump a facut aceste afirmatii la cateva ore dupa o vizita fulger in Mexic. „Ne vom lua tara inapoi”, a repetat Trump in timpul discursului. „Vom construi un zid pe toata lungimea frontierei sudice. Iar Mexicul va plati pentru el, 100%. Ei nu stiu inca, dar vor plati”, a subliniat republicanul, citat de The Guardian.

Trump a adaugat ca inca din „prima ora” ca presedinte va lua decizia de a-i deporta pe cei care se afla ilegal in SYA, numarul acestora fiind de cateva milioane. El a mentionat ca va anula programul administratiei Obama prin care se urmarea ca 800.000 de tineri mexicani, care au ajuns in SUA cand erau copii, sa primeasca permise de sedere.

„Nu va fi nicio amnistie. Oricine a intrat ilegal in SUA va fi deportat”, a promis Donald Trump.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: