„Trump este un idiot”. Un nou scandal la varful SUA, presedintele Trump ar fi batjocorit de catre unul dintre cei mai apropiati colaboratori

externe

Donald Trump, proces, avocati, 2026, fraudarea alegerilor

Seful de personal al Casei Albe, John Kelly, a dezmintit luni relatarile postului de televiziune NBC News potrivit carora l-ar fi numit in mod repetat pe presedintele Donald Trump ”un idiot”, transmit dpa si AFP.

”Petrec mai mult timp cu presedintele decat oricine altcineva si avem o relatie incredibil de sincera si de puternica’, a afirmat Kelly intr-un comunicat. ‘El stie intotdeauna care imi este pozitia si atat el, cat si eu stim ca aceasta poveste este o porcarie totala”, a mentionat el.

”Sunt dedicat presedintelui, agendei sale si tarii noastre. Acesta este o alta tentativa jalnica de a calomnia oameni apropiati de Presedintele Trump si de a distrage atentia de la multele succese ale administratiei”, a adaugat John Kelly.

NBC News relatase putin mai devreme ca John Kelly a ”erodat moralul” la Casa Alba in ultimele luni prin comentarii in care insulta inteligenta presedintelui si se descria pe sine ca ”salvatorul tarii”.

Citand opt actuali sau fosti angajati ai Casei Albe, NBC a relatat ca John Kelly s-a descris pe sine fata de alti asistenti drept ‘singurul obstacol impotriva catastrofei’ si l-a numit in mai multe randuri pe Trump drept ”un idiot”.

John Kelly, general in retragere cu patru stele, a fost numit in functia de sef de personal in urma cu noua luni, presa creditandu-l cu reusita de a fi impus disciplina intr-o Casa Alba haotica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: