Trump, in primul interviu dupa ce a fost ales presedinte, anunta DEPORTARI in masa: „Vom da afara din tara, imediat, intre 2 si 3 milioane de oameni”

externe

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a anuntat intr-un interviu televizat ca „imediat” ce va ajunge la Casa Alba va initia proceduri pentru deportari in masa. Sunt vizati intre doua si trei milioane de migranti fara documente.

Trump a tinut astfel sa confirme ca isi va pune in aplicare promisiunile din campania electorala, cele privind o politca dura fata de imigratie si construirea unui zid la granita cu Mexicul.

„Ceea ce vom face este sa ii prindem pe cei care sunt infractori, care au cazier penal, membrii bandelor, traficantii de droguri. Sunt probabil doua milioane, poate chiar trei milioane, ii vom scoate afara din tara sau ii vom trimite la inchisoare”, a declarat Trump intr-un interviu pentru CBS.

El a explicat ca imediat dupa ce granita va fi „sigura”, Biroul de Imigratie va evalua starea imigrantilor fara documete care au ramas in tara.

Intrebat daca chiar intentioneaza sa ridice un zid la granita cu Mexicul, Trump a raspuns afirmativ. El a ecplicat ca zidul, care se va intinde pe o distanta de 1.900 de mile, nu va fi chiar atat de grandios cum a promis. „Vor exista si portiuni cu sarma ghimpata. Pentru anumite zone voi accepta sarma ghimpata, dar in altele trebuie sa fie un zid”, a mentionat Trump.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: