Trump le-a retezat sperantele penalilor si trompetelor din TV. Mircea Badea, terminat: „Suntem pierduti! Scapa cine poate!”

politica

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea este profund dezamagit de sustinerea pe care liderul SUA, Donald Trump, a anuntat-o fata de lupta anticorutie din Romania. „Suntem damnati. Complet pierduti! Scapa cine poate!”, a anuntat Badea.

„Daca Trump, singurul de la care mai am o speranta, se va apuca sa vorbeasca despre ‘anticoruptie’, suntem pierduti. Va urma o perioada si mai teribila decat ultimii 13 ani, cu abuzuri oribile, cu sereisti care dicteaza solutii in instanta, cu javre mafiote ca Portocala, Papici, Eva etc. deghizati in procurori, cu judecatori terorizati, cu vite care sa tavalesc prin sufragerii cu ocnasii si apoi o ard Ioana d’Arc.

Stalinistul din Sibiu este doar o flasneta, o rasnita, gata sa macine oricate destine doar pentru a-si pastra confortul, privilegiile si casele. Repet, singura mea speranta, din ce in ce mai firava, este legata de Presedintele SUA. Care, din fericire, n-are nici o mare iubire, nici o deosebita incredere in serviciii si anchetatori zilele astea. Sper ca facutul Americii ‘great again’ sa exculda practicile oribile, prostesti, ipocrite si falimentare ale administratiei democrate.

Daca Trump astazi va fi preluat discursul securistoid, suntem damnati. Complet pierduti! Scapa cine poate!”, a scris Badea pe blogul sau anterior conferintei de presa de la Washington.

chiriac
(Captura: Ionel Stoica/Facebook)

Cand temerile i s-au confirmat, Badea a constatat amarat pe pagina sa de Facebook: „Si cu asta, basta”.

Screen Shot 2017-06-10 at 09.59.43

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut un mesaj puternic de sustinere a luptei anticoruptie din Romania in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Washington alaturi de Klaus Iohannis.

„Domnule presedinte Iohannis, aplaud curajul dumneavoastra, eforturile dumneavoastra de a lupta impotriva coruptiei si de a proteja statul de drept. Aceste masuri sunt importante pentru inflorirea comertului si pentru prosperitatea colaborarii”, a declarat Trump in discursul sau.

„Sustinem puternic Romania si lupta impotriva coruptiei. Credem ca presedintele vostru a facut o treaba minunata. El va castiga aceasta lupta si are sprijinul nostru”, a adaugat apoi Trump, raspunzand intrebarilor unui jurnalist roman care a remarcat ca „lupta anticoruptie din Romania e subminata uneori de unii politicieni”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: