Trupe mixte de mascati si jandarmi pe strazile Capitalei. Reactia MAI dupa uciderea sefului clanului Duduianu

news

Seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anuntat, marti, instituirea unor dispozitive speciale de politisti de ordine publica, mascati si jandarmi in urma uciderii liderului clanului Duduianu.

„Am instituit, inca de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranta publica in sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar si mobile, care suplimenteaza fortele care se aflau deja in teren. Dispozitivele speciale sunt formate din politisti de ordine si siguranta publica, ai Serviciului de Actiuni Speciale, de la Brigada Rutiera, Investigatii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti”, a spus Bogdan Berechet intr-o declaratie de presa la sediul Politiei Capitalei.

El a precizat ca niciun cetatean de buna credinta nu trebuie sa se simta in pericol, iar Politia Capitalei nu tolereaza si nu va tolera activitati care sa perturbe ordinea publica.

„In aceasta dimineata, in sectorul 6 a avut loc un conflict in care au fost implicate mai multe persoane, conflict in urma caruia un barbat de 39 de ani a decedat, iar un altul se afla la spital unde primeste ingrijiri medicale. Cercetarile au fost preluate Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si politistii de la Serviciul Omoruri. Procurorii si politistii desfasoara toata gama de activitati pentru tragerea la raspundere a tuturor celor implicati”, a mai spus Berechet.

Potrivit unor surse judiciare, barbatul ucis este unul dintre liderii clanului Duduianu – Florin Mototolea, cunoscut ca ‘Emi Pian’.

„In aceasta dimineata, in jurul orei 3,00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict intre mai multe persoane in sectorul 6. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 20 Politie, fiind identificate mai multe persoane. Doi barbati au fost transportati la spital, unul dintre ei, in varsta de 39 de ani, decedand”, arata un comunicat al DGPMB.

Mai mult despre:

Comentarii: