Trustul lui Voiculescu il ucide mediatic pe Dragnea. Un nou reportaj la balta Belina: „Mai urmeaza sa ia cimitirele, sa platim sa ingropam mortii” – Video

news

Antena 1 a realizat un nou reportaj surprinzator in Teleorman, la insula Belina. Si de aceasta data, materialul difuzat pe postul lui Voiculescu este foarte critic la adresa lui Liviu Dragnea. Reportajul a fost preluat si de Antena 3.

„Insula Belina ramane un paradis cu acces selectiv”, incepe reportajul realizat de Antena 1. Echipa postului arata apoi ca pescarilor din zona nu li se permite accesul la balta. Este apoi intervievat un taran din satul Seaca, om simplu, care spune limitarea accesului la balta Belina, dupa ce aceasta a ajuns la Tel Drum, „ne-a taiat picioarele”:  „Noua ne-a taiat picioarele, ce sa mai discuti? Mai urmeaza sa ia cimitirele. Daca ia cimitirele, trebuie sa platim sa ingropam mortii”.

Iata reportajul difuzat de principalele televiziuni din trustul lui Voiculescu:

Un prim reportaj critic la adresa lui Dragnea a fost difuzat de Antena 1 in urma cu o saptamana. De aceasta data, acest al doilea reportaj a fost preluat si de Antena 3, in plin conflict intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose.

Citeste si: Voiculescu intoarce armele? Reportaj devastator la Antena 1 despre afacerea Belina-Dragnea, seful PSD a fost prins cu minciuna – Video

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: