„Tu si partidul omorati copii nevinovati! Bestemati sa fiti, lichele ordinare”. Val urias de furie, referendumul lui Dancila starneste reactii puternice

politica

Intentia presedintelui PSD, Viorica Dancila, de a obtine capital politic pentru alegerile prezidentiale folosindu-se de drama de la Caracal starneste un urias val de furie pe retelele de socializare. Intentia lui Dancila de a convoca un referendum i-a determinat pe sute de romani, in doar o ora, sa ii transmita mesaje furioase.

Aproximativ 500 de mesaje furioase in doar o ora de cand Dancila a postat pe Facebook anuntul ca va face referendum pentru „inchisoarea pe viata sau castrarea chimica” a violatorilor si pedofililor.

„Desi am rugat clasa politica sa nu incerce sa confiste aceasta tragedie si sa o transforme in subiect de atac, acest apel la respect, maturitate si compasiune nu a fost onorat.

Stimati oameni politici, vorbim de analiza oportunitatii unui referendum pentru implementarea unor pedepse drastice pentru criminali, violatori si pedofili, precum inchisoarea pe viata sau castrarea chimica. Aceste masuri au nevoie de o validare populara inainte de a fi aplicate. Nu vedeti necesara o consultare publica pentru introducerea unor astfel de masuri? Nu vi se pare normal sa fie adoptate doar cu acordul cetatenilor romani?

Pe langa referendum, vom actiona si in Parlament pentru modificari care vor viza corectarea deficientelor legislative pe care grupul de lucru interinstitutional le va identifica.

Am spus de nenumarate ori ca vreau consens si dialog cu romanii, fie ca unora sau altora nu le convine acest lucru. Va rog pe toti cei abilitati, indiferent de culoarea sau apartenenta dumneavoastra politica, sa ne concentram pe masuri reale. Vreau sa va reamintesc ca responsabilitatea pentru ce s-a intamplat o poarta intreaga clasa politica si este strict datoria noastra sa gasim solutii”, a scris Dancila pe Facebook.

Romanii au sesizat imediat ca Dancila se foloseste de drama din caracal pentru capital politic.

„Cand ati eliberat din puscarii toti criminalii, de ce nu ati intrebat poporul mai intai?!?”, este unul dintre mesajele de bun-simt primite de Dancila.

Alte mesaje relevante:

La referendum, sa nu uiti sa ne-ntrebi daca vrem pedeapsa cu castrarea chimica sau inchisoare pe viata si pentru coruptie, ca o sa fii placut surprinsa de cat de tare va place lumea, infectii ciumate ce sunteti

Tu si partidul omorati copii nevinovati! Bestemati sa fiti, lichele ordinare, sa traiti 1000 de ani si sa aveti parte de toate ororile pe care ni le serviti in tara asta pe care ati nenorocito….

Mai mult despre: ,

Comentarii: