news

Tucker Carlson spune ca OZN-urile sunt pilotate de „entitati spirituale” cu baze „sub ocean si sub pamant”: „Sunt aici de mii de ani”

OZN-urile si presupusii lor piloti s-ar putea sa nu fie „extraterestri” de pe o planeta indepartata, ci „entitati spirituale” care au locuit pe Pamant. Cel putin asta este teoria „supranaturala” pe care Tucker Carlson, fosta vedeta a Fox News si fost prezentator la MSNBC, a lansat-o saptamana aceasta in podcastul comediantului Joe Rogan, scrie Daily Mail.

„Exista o multime de dovezi ca acestia se afla sub ocean si sub pamant”, le-a spus Carlson ascultatorilor in timpul podcastului, adaugand: „Sunt aici de mult timp”.

Ultimele comentarii ale lui Carlson rezoneaza cu un refren din ce in ce mai comun printre legislatorii interesati de OZN-uri, inclusiv congresmanul din Missouri, Eric Burlison, si colegul sau republican Tim Burchett, care in ultimul an au comparat OZN-urile cu entitati biblice.

„Primul capitol din Ezechiel descrie destul de clar o aparitie OZN”, a declarat reporterilor Rep. Burchett in ianuarie 2023, inainte de a incerca sa aduca informatori despre OZN-uri sa depuna marturie in fata Congresului vara trecuta.

„De cate ori folosesc termenul ‘ingeri’”, a adaugat Rep. Burlison, care a avut acces la informatii clasificate despre fenomenele OZN, „pentru mine este sinonim cu o fiinta extradimensionala”.

Tucker Carlson parea sa subscrie serios la aceste notiuni in aparitia sa din podcastul din 19 aprilie, recunoscand in acelasi timp ca exista multe intrebari fara raspuns in jurul acestei probleme, acum mai des numita Fenomene Anomale Neidentificate sau UAP.

„Sunt de aici si sunt aici de mii de ani”, a spus Carlson, „oricare ar fi acestia”. „Si mi se pare destul de clar ca sunt ‘entitati spirituale’”, a continuat el, „indiferent ce inseamna asta”. Carlson a explicat ca prin „supranatural” a vrut sa spuna ca fiintele sunt „peste natura observabila” si ca „nu se comporta conform legilor stiintei”.

Dar speculatiile care leaga OZN-urile de vizite religioase si/sau teorii despre fiinte interdimensionale au fost o caracteristica recurenta in discursul pe aceasta tema inca de la inceputul secolului XX.

Conceptul a castigat cea mai inalta si, probabil, cea mai reputabila notorietate odata cu publicarea cartii „Pasaport catre Magonia: De la folclor la farfurii zburatoare” de astronomul si pionierul internetului Jacques Vallee in 1969.

Vallee, care mai tarziu a servit drept inspiratie pentru personajul lui Francois Truffaut din blockbusterul despre OZN-uri al lui Steven Spielberg, „Intalniri de gradul trei”, a petrecut ani de zile studiind volume de texte antice pentru aceasta lucrare inovatoare. El a corelat 1180 de intalniri cu „vase de lut” zburatoare luminoase raportate peste Japonia, relatari romane despre „scuturi” care pluteau si povesti ale nativilor americani despre „cosuri din cer”.

Urmareste-ne si pe:
Flavius Iancu

Share
Published by
Flavius Iancu

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

7 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

9 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

9 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

9 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

9 ore ago