Tudor Barbu, fost senator PNL, revine la TVR pe functie mare. El s-a laudat ca la B1 TV avea un salariu de peste 7.000 de euro

politica

Tudor Barbu, realizator la B1 TV, va pleca la TVR unde ar fi castigat un concurs. Barbu a fost senator PNL pana in 2016. Postul de director general al TVR este detinut de Dan Turturica, el fiind numit de PNL.

Barbu a castigat concursul pentru pozitia de Producator General al canalului TVR 3 din cadrul Societatii Romane de Televiziune. Practic, functia presupune coordonarea editoriala a postului TVR 3, precizeaza Pagina de Media.

„Este o mare provocare sa iti duci la indeplinire un proiect amplu, sa treci de la a face o emisiune intr-un proiect, cum este cazul la B1 acum, la a pune mai multe emisiuni si produse media intr-o grila si sa colaborezi astfel la statutul de serviciu public al SRTV.

Axul central al proiectului este legatura mult mai elaborata si eficienta dintre un producator si difuzor de audiovizual – cum este TVR 3 – si cei care sunt numiti telespectatori, pentru ca asta fac – se uita de la distanta – si pe care, daca ma ajuta Dumnezeu ca proiectul sa functioneze, ii vom transforma in mare masura la teleparticipanti la programe”, a declarat Barbu pentru Pagina de Media.

In 2017, Tudor Barbu a dezvaluit telespectatorilor B1 TV cati bani incaseaza, in contextul unei discutii despre noile masuri fiscale.

”Am 7.500 sau 7.800 de euro, nici nu mai stiu sigur”, a declarat Tudor Barbu.

Tudor Barbu a mai lucrat pentru TVR, la inceputul anilor ’90, pentru OTV, iar apoi a ajuns in Parlament, pe listele partidului lui Dan Diaconescu, dupa care a trecut la PNL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: