Tudor Chirila, apel catre Bucuresti: „Hai la vot, ne pregatim de alti patru ani de HOTIE?”

politica

Tudor Chirila lanseaza un nou apel politic catre bucuresteni, ingrijorat fiind de prezenta scazuta la vot.

„La ora 11 Bucurestiul era pe ultimul loc la prezenta la vot pe toata tara. Dormim adanc de vreo 20 de ani si ne pregatim de alti patru ani de hotie, minciuni si coruptie marca PSD si PNL? Hai la vot toata lumea fratilor! Putem schimba componenta consiliului de hoti! Putem face asta!”, a scris Tudor Chirila pe pagina sa de Facebook.

Candidatul PSD, Gabriela Firea, este cotat cu cele mai mari sanse de a castiga alegerile din Capitala. Bucurestiul este in continuare pe ultimul loc in ce priveste prezenta la vot. Inainte de ora 13.00 abia au iesit la vot 12% dintre alegatori, spre deosebire de Teleorman, unde au votat 27%.

Fostul primar, Sorin Oprescu, trimis in judecata pentru coruptie, si-a declarat sustinerea pentru Gabriela Firea: „E o doamna care s-a pregatit foarte bine, din cate stiu eu. Cred ca are si vointa si putinta sa construiasca in Bucuresti. Pentru lucrul acesta, este una din persoanele pe care o respect in mod deosebit, tocmai pentru faptul ca este o femeie de actiune”, a spus recent Oprescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: