Tudor Chirila, apel catre romani: „Semnati si voi. Nu mai vreau sa vad un parlament plin de PENALI care ne sfideaza fara rusine”

politica

Tudor Chirila lanseaza un apel catre romani sa semneze pentru Uniunea Salvati Romania pentru a schimba oferta electorala. „Desigur putem sta cu mainile in san si sa ramanem cu Oprea, Ponta, Ghita, Blaga, Gorghiu, Dragnea si altii ca ei”, a punctat ironic Chirila.

„Exista o formatiune care se chinuie sa stranga semnaturi (nu sa le falisifice) ca sa poata candida la alegerile parlamentare. Sunt cei de la USR care au reusit sa intre si in consiliile primariilor. Marile partide s-au acoperit (de mult) cu legea care spune ca orice noua formatiune care vrea sa fie eligibila pentru locuri in parlament trebuie sa stranga 200.000 de semnaturi.

Daca vrei sa le aduni pe bune este foarte greu. Fara sa indemn pe cineva sa voteze cu USR, mi se pare ca ACUM e momentul sa ne folosim de puterea noastra pentru a schimba regulile jocului democratic. Cei care sunt scarbiti de vesnica oferta de la alegeri pot schimba acest lucru. (…) Cumva mi se pare ca sta in puterea noastra sa schimbam macar oferta electorala”, a scris Tudor Chirila pe Facebook.

Artistul a precizat ca poate prin candidatura USR, Parlamentul ar putea fi „mai curat”.

„Repet, nu va indemn sa-i votati (oricum daca nu strang semnaturile nu prea aveti cum), ci zic sa le dam o sansa poate intre timp (pana la alegeri) o sa-i convinga pe cei scarbiti de vot sa se prezinte. Macar sa anuleze un buletin ca sa nu mai voteze mortii din nou”, a punctat el.

Chirila a adaugat ca se asteapta ca pe pagina sa de Facebook sa apara multe comentarii referitoare la mesajul sau, dar ca este obisnuit cu asa ceva.

„Nu, nu ma plateste Soros. Nu, nu sunt membru al vreunui partid si nici nu intentionez sa fiu. Pur si simplu nu mai vreau sa vad un parlament plin de penali care se apara unii pe altii si care ne sfideaza fara rusine. Si ma gandeam ca daca ii ajutam si pe altii sa-si prezinte oferta poate se schimba ceva. Si daca nu ne conving pana la alegeri, nu votam. Desigur putem sta cu mainile in san si sa ramanem cu Oprea, Ponta, Ghita, Blaga, Gorghiu, Dragnea si altii ca ei. Eu cred ca meritam un pic mai mult”, a subliniat el.

Nicusor Dan a anuntat miercuri ca formatiunea sa a reusit sa stranga 65.000 de semnaturi, dar pentru a putea participa la alegerile parlamentare trebuie sa aiba 200.000 de semnaturi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: