Tudor Chirila, despre criteriile Vioricai Dancila: „Ai adus bani la baieti? Te califici. Ai facut ceva pentru comunitate, pentru tara? Esti remaniat”

analize

Artistul Tudor Chirila si-a mutat atentia in ultima sa postare de pe Facebook de la Liviu Dragnea l-a premierul Viorica Dancila.

Tudor Chirila a comentat afirmatia Vioricai Dancila prin care a a infirmat ca urmeaza o remaniere guvernamentala, ci, mai degraba, va avea loc o evaluare a ministrilor, in interiorul Coalitiei.

„Cica doamna Viorica Damncila nu face remaniere guvernamentala, ci evaluarea ministrilor. Sincer, cred ca singurul criteriu conform caruia nu te califici la guvernare e ca n-ai facut destule manevre pro partid. Ai adus bani la baieti? Te califici. Ai facut ceva pentru comunitate, pentru tara? Esti remaniat.
PS. Bine, acum sa nu ne gandim prea tare ca ministri intra la guvernare ca sa faca ceva pentru tara. Nici n-ar avea cum pentru ca Dragnea e Romania, deci totul pentru Romania e totul pentru Dragnea.”, a scris Tudor Chirila pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: