Tudor Chirila, din mijlocul protestatarilor: „Ramanem in strada. Oamenii astia nu prezinta credibilitate”

news

Tudor Chirila, prezent printre manifestantii din Piata Victoriei, anunta ca protestele trebuie sa continue. „Cum sa nu fii sceptic la cineva care da ordonante noaptea?”, se intreaba Chirila.

„Grindeanu zice ca abroga. Sa publice in monitorul oficial si atunci mai vedem. Si dupa aia trebuie sa urmarim cu ce modificari la codul penal se vor duce in Parlament. Din pacate oamenii astia nu prezinta credibilitate. Cum sa nu fii sceptic la cineva care da ordonante noaptea? Asteptam sa vedem realitatea din spatele declaratiilor domnului Grindeanu. Imi pare rau, dar politicenii romani nu au cuvant deci nu pot fi crezuti decat dupa fapte. Pana atunci ramanem in strada”, a scris Chirila pe Facebook.

Aproximativ 180.000 de oameni sunt prezenti, sambata seara, in Piata Victoriei din Bucuresti.

OUG privind modificarea Codurilor penale va fi abrogata duminica, in sedinta de guvern, a anuntat premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria.

„Am luat, dupa aceste zile, cateva decizii. Prima, maine vom face in regim de urgenta o sedinta de guvern pentru abrogarea acestei ordonante. (…) Nu vreau si nu doresc sa dezbinam Romania. (…) S-a creat un clivaj in societate”, a declarat premierul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: