Tudor Chirila, foarte revoltat: „Ce radiografie mai clara a Romaniei ne trebuie daca Serban Nicolae e posibil sa ajunga al doilea om in stat?”

politica

Tudor Chirila isi manifesta revolta fata de decizia PSD de a-l propune pe Serban Nicolae pentru functia de presedinte al Senatului, a doua functie ca importanta in statul in roman dupa cea de presedinte.

„Candidatul PSD pentru sefia senatului este Serban Nicolae, baiatul ala care in ultimii trei ani de PSD la conducerea Romaniei a fost in prima linie de atac la demolarea justitiei si apararea intereselor grupului mafiot organizat sub numele de PSD. Ii avea parteneri pe Iordache – alta intrebare si pe Nicolicea. Mai nou vrea sa transforme profesorii in militieni. Sunt sigur ca nu l-ati uitat. Ce radiografie mai clara a Romaniei ne trebuie daca Serban Nicolae e posibil sa ajunga al doilea om in stat? Macar stim (pentru a cata oara?) cum stam cu PSD”, a scris Tudor Chirila pe Facebook.

Citeste si: Al doilea om in stat, legaturi stranse cu clanurile interlope. Serban Nicolae, la masa cu Clanul Sportivilor

Grupul senatorial PSD l-a desemnat, marti, prin vot, pe Serban Nicolae pentru a candida la sefia Senatului.

In favoarea acestei propuneri au votat 35 de social-democrati, iar 26 au fost impotriva, a precizat senatorul PSD Florian Bodog.

Alegerile la grup s-au desfasurat in doua tururi de scrutin. In primul tur au candidat Serban Nicolae, Titus Corlatean si Radu Stefan Oprea, iar primii clasati pentru turul doi au fost Serban Nicolae si Radu Stefan Oprea.

Comitetul liderilor grupurilor politice din Senat a decis luni ca noul presedinte al Camerei superioare a Legislativului sa fie ales in sedinta plenului de miercuri.

Mai mult despre: ,

Comentarii: