Tudorache (PSD) umbla cu patru bodyguarzi dupa ce a pierdut alegerile. Este terminat de frica – Video

politica

Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, si-a facut luni aparitia la Tribunalul Bucuresti alaturi de nu mai putin de patru bodyguarzi. Magistratii au amanat pentru marti  decizia in cazul contestarii mandatului castigat de Clotilde Armand.

Tudorache era pazit de patru indivizi foarte agresivi. Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” a incercat sa se apropie de el, insa cei patru au facut scut in jurul lui Tudorache.

Daniel Tudorache este acum pe locul doi pe lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti, dupa Alexandru Rafila.

Tribunalul Bucuresti a amanat, pentru marti, pronuntarea unei decizii privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand.

Pe 15 octombrie, Clotilde Armand a primit o decizie favorabila din partea Judecatoriei Sectorului 1, insa hotararea instantei a fost contestata de 125 de persoane, printre care se afla si primarul care a pierdut alegerile, Daniel Tudorache (PSD).

Luni, Tribunalul Bucuresti a analizat cele 125 de contestatii, insa a amanat cu o zi pronuntarea unei decizii in acest caz.

Conform datelor AEP, la Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR PLUS, a castigat cu 40,94% dintre optiuni, adica un numar de 36.455 de voturi. Daniel Tudorache, candidatul PSD, a intrunit 39,81%, reprezentand 35.451 voturi.

Daniel Tudorache a contestat acest rezultat si a depus o plangere penala la Sectia speciala de anchetare a magistratilor, dupa ce posturile de televiziune au difuzat imagini cu mai multe persoane care intra in sediul Biroul Electoral al Sectorului 1, unde erau depozitati saci cu voturi.

Mai mult despre: ,

Comentarii: