Tudorache, reactie sfidatoare in urma perchezitiilor DNA: „Averea mea sunt familia si onoarea. Clotilde Armand mi-a facut plangere”

politica

Fostul primar PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, confirma ca procurorii DNA fac perchezitii intr-un dosar in care este vizat. 

„Au aparut in mass media informatii ca am fost vizitat de organele de ancheta de la DNA, care au efectuat o perchezitie domiciliara. Pentru a nu se face speculatii cu substrat politic si pentru ca nu am nimic de ascuns, doresc sa va aduc la cunostinta situatia reala.

Perchezitia a fost efectuata in urma uneia dintre multele sesizari formulate de Clotilde Armand impotriva mea si anume ACHIZITIA DE TABLETE pentru elevii din Sectorul 1. Din punctul de vedere al actualului Primar al Sectorului 1, achizitia de tablete pentru copii in contextul pandemiei nu era necesara. De altfel, Clotilde Armand a inceput prigoana totala impotriva tuturor angajatilor Primariei care nu au ‘pupat inelul’.

Revenind la perchezitie, am pus la dispozitia organelor de ancheta tot ce mi s-a solicitat, insa nu s-a identificat nimic suspect. Nu sunt un om bogat, averea mea fiind familia si onoarea. Nu am fost ‘ridicat’, ‘dus la audieri’, ‘retinut’ sau subiect al vreunei alte actiuni spectaculoase si nici nu mi s-a adus la cunostinta ca as avea calitatea de ‘suspect’ sau ‘inculpat’ in vreun dosar.

Citeste si: Tudorache (PSD) umbla cu patru bodyguarzi dupa ce a pierdut alegerile. Este terminat de frica – Video

Mai multe detalii nu stiu in acest moment, insa va voi tine la curent cu orice noutate. Ma voi prezenta la orice solicitare a autoritatilor, pentru ca, asa cum am mai spus, nu am nimic de ascuns. Si, cel mai important, sunt linistit si mandru in legatura cu activitatea desfasurata in mandatul meu de Primar al Sectorului 1″, anunta Tudorache intr-un comunicat de presa.

Zeci de perchezitii ale DNA au loc, joi dupa-amiaza, in doua dosare penale care il vizeaza pe fostul primar PSD Daniel Tudorache. Si Marian Vanghelie ar fi implicat in aceste dosare penale.

Procurorii DNA efectueaza peste 30 de perchezitii, anunta surse judiciare.

Potrivit unui comunicat DNA, procurorii Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari in doua cauze penale ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate coruptiei, presupus savarsite in cursul anului 2020 si anterior.

„In cursul zilei de 19 noiembrie 2020, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 38 de locatii situate pe raza municipiului Bucuresti si judetul Ilfov, din care doua sunt entitati aflate in subordinea unor primarii de sector, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Directiei de Operatiuni Speciale si Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei,” anunta DNA.

Mai mult despre: ,

Comentarii: