Tudorel Toader il acuza pe presedinte ca a incalcat Constitutia insa ii este frica sa vorbeasca despre consecinte: „Nu ma consider un om politic”

politica

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a evitat sambata sa raspunda unei intrebari referitoare la un eventual demers de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis daca sesizarea depusa la CCR privind existenta unui conflict Guvern – presedinte pe tema revocarii sefei DNA este admisa, Toader declarand ca este un ministru independent si ca nu ministrul discuta acest subiect.

“Sunt un ministru independent, fac parte dintr-un Guvern, deci chiar nu ma consider un om politic. Nu uitati ca eu sunt rector auto-suspendat de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Prin urmare, nu sunt om politic, sunt ministru independent intr-un Guvern categoric sustinut politic. Nu ministrul discuta despre perspectiva unei suspendari (a presedintelui – n.r.), daca se va admite sesizarea”, a adaugat Tudrel Toader, raspunzand unei intrebari privind suspendarea presedintelui.

El a adaugat ca, daca sesizarea va fi admisa, o astfel de intrebare poate fi adresata celor care decid o asemenea masura.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: