Tudorel Toader incaseaza o noua lovitura de baros. Documentele cu care Lazar il va umili pe ministru in fata judecatorilor

news

Procurorul general, Augustin Lazar, a dat publicitatii, sambata, noi documente menite sa demonstreze manipularile si dezinformarile din raportul de evaluare cu care Tudorel Toader ii solicita revocarea din functie.

„Criteriile, conditiile si documentele solicitate de catre Ministerul Justitiei pentru desfasurarea procedurii de numire, in aprilie 2016, a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie

Urmare a afirmatiilor manipulatorii lansate in mass-media, aratam care au fost ,,Criteriile, conditiile si documentele solicitate de catre Ministerul Justitiei pentru desfasurarea procedurii de numire, in aprilie 2016, a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – procedura legala si transparenta”:

1) – Adresa nr. 1/5515/17.02.2016 a Ministerului Justitiei: http://mpublic.ro/sit…/default/files/PDF/adresa_03112018.pdf
2) – Criteriile si calendarul procedurii de recrutare pentru ocuparea functiei de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie: http://mpublic.ro/…/defau…/files/PDF/criteri_pg_03112018.pdf”, anunta Ministerul Public.

Iata documentele publicate de Lazar:

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Tot vineri, procurorul general a depus o plangere prealabila si la Ministerul Justitiei impotriva raportului.

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus, vineri, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie, declansata de catre ministrul Justitiei. Ceererea de suspendare a fost depusa la Curtea de Apel Alba, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Potrivit acelorasi surse, in paralel, Lazar a depus si la Ministerul Justitiei o plangere prealabila impotriva actului administrativ reprezentat de raportul de evaluare pe care Toader l-a prezentat saptamana trecuta.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: