Tudorel Toader, mesaj irational pe Facebook. Ministrul incepe sa deraieze, pe fundalul solicitarilor insistente de a demisiona

news

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat un mesaj straniu pe Facebook. „Mesajul va fi sters peste o ora”, scrie ministrul, fara sa ofere alte explicatii.

„Raspuns pentru cei ce nu vor sa inteleaga: Comisa de la Venetia nu a luat in discutie modificarile survenite prin OUG pentru modificarea legilor justitiei. Un astfel de aviz ar urma sa fie adoptat la plenara din decembrie 2018 !

PS: mesajul va fi sters peste o ora !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

De asemenea, Toader a anuntat luni ca intra in concediu pentru patru zile: luni, marti, joi si vineri.

Presedintele Klaus Iohannis „condamna ferm comportamentul iresponsabil” al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, precizand ca acesta „si-a compromis definitiv credibilitatea, motiv intemeiat pentru a-si prezenta demisia din functie”.

„Presedintele Klaus Iohannis condamna ferm comportamentul iresponsabil al Ministrului Justitiei, care, sub pretextul implementarii recomandarilor Comisiei de la Venetia in cuprinsul Ordonantei de Urgenta 92/2018, a inclus prevederi fara nicio legatura cu acestea, ba chiar contrare lor, de natura sa sporeasca ingrijorarea partenerilor europeni”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, emis vineri.

Totodata, seful statului mentioneaza ca acesta este un nou episod dintr-un lung sir de decizii controversate luate de acest ministru in timpul mandatului sau.

„In acest mod, Ministrul Justitiei si-a compromis definitiv credibilitatea, motiv intemeiat pentru a-si prezenta demisia din functie”, se mai arata in comunicat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: