Tudorel Toader va trece din nou printr-o mare umilinta. Propunerea sa pentru sefia DIICOT va fi respinsa, va urma apoi o mare surpriza

news

Jurnalistul Alex Costache, un bun cunoscator al mediului judiciar, anunta ca propunerea lui Tudorel Toader pentru defia DIICOT, Felix Banila, va fi respinsa. El spune ca apoi, in noua procedura, se vor inscrie nu mai putin de 15 procurori DIICOT.

Costache dezvaluie ironic ca in proiectul sau de management al DIICOT, Banila a propus o colaborare cu serviciile secrete.

„Nu se poate asa ceva?! Revoltator! Candidatul propus de ministrul Justitiei Tudorel Toader la sefia DIICOT, Felix Banila, propune in proiectul de management colaborarea eficienta cu serviciile secrete?! Vrea sa reinvie Binomu’!

Pai nu va luptati voi mah cu Binomu’, cu statul paralel, cu bubulii?!”, scrie Costache pe Facebook.

Jurnalistul anunta apoi ca Felix Banila va fi respins.

„1. Dupa discutii cu mai multe surse se contureaza perceptia ca serviciile i-au tras presul de sub picioare lui Horodniceanu. De ce? Tocmai pt ca nu murea de dragul lor.

2. Inteleg ca – daca actuala procedura de numire a sefului DIICOT este respinsa si se reia – f multi procurori DIICOT vor sa se inscrie pentru postul de sef. Din informatiile mele cel putin 15”, mai spune jurnalistul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: