„Tudose a fost somer cu diploma de liceu pana la 25 de ani. Nu a facut nimic, nimic toata viata lui”. Valeriu Nicolae prezinta detalii din CV-ul fostului premier PSD

actualitate

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, prezinta un CV definitoriu al fostului premier PSD, Mihai Tudose. Nicolae publica periodic pe pagina sa de Facebook detalii din CV-urile unor figuri cunoscute din politica romaneasca.

„Pana la 25 de ani si domnul Mihai Tudose este somer cu diploma de liceu (Ciolacu pana la 37). In 1991 la 24 de ani se inscrie la Drept ca toti PSD-isti impostori sunt fascinati de lege. La o facultate care atunci nu era acreditata, Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir. Ca orice baiat cu liceu din Braila fara legaturi cu securitatea devine direct Sef de Birou Senatorial la 25 de ani cu zero experienta profesionala. O dovada ca oprisarea pe bun simt si logica este o chestie veche la PSD-isti. Termina in 1995 facultatea aia buna dar care nu este acreditata. Pana in 1999 este in Parlament. Lucreaza pentru mai putin de un an ca jurist la o firma mica din Braila timp in care face si campanie electorala si de atunci este deputat in Parlament. In timp ce este deputat se pune cu burta pe carte ca slujba la Parlament e o gluma. Se califica in sah (nu e banc, e pe bune in CV) in 2001.

In perioada 2006 -2008 explodeaza geniul in el. Se califica la 40 de ani in management si gestiunea afacerilor la Galati, in securitate nationala la Colegiul Superior de Securitate Nationala in Bucuresti, in conducere la Centrul Marshall in Germania (probabil cursurile se tineau in semne ca nu vorbeste nicio limba straina la data aia), in nu stim ce la Colegiul National de Aparare, face un master de politici europene la SNSPA in accelasi timp cu managementul comunicarii si PR la Galati si cu Analiza si Rezolvarea Conflictelor Armate la Georgetown si un alt master in Turism la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara la Bucuresti, scrie o carte la RAO, absolva si cursurile de engleza la Galati isi face doctoratul la Academia Nationala de Informatii a SRI si mai scrie si la alta carte. Toate astea in timp ce este si membru in vreo 5 comisii in Parlament si presedinte al PSD la Braila.

In 2010 termina si doctoratul iar in 2013 deja preda la Universitatea Nationala de Apararesi la Academia Nationala de Informatii. In 2015 se dovedeste ca a plagiat si incearca sa-si retraga singur titlul de doctor pentru a scapa de frauda. A pierdut primul proces.

Omul asta care in afara de legaturile cu securisti vechi si noi nu a facut nimic, nimic toata viata lui, care a trait numai din bani publici si este un impostor a fost premierul PSD si acum este un membru foarte important al ProRomania sau PSD ca oricum nu conteaza. A fost pe lista de europarlamentare a partidului celui mai popular impostor, domnul Ponta. Poza este din perioada in care Tudose era premier iar Ciolacu invatacel.

#PSDemafie #nutotei #nuvaoprisatipeeldevot”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Mihai Tudose a fost ales vicepresedinte al PSD, la congresul PSD, fiind responsabil pe probleme de economie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: