Tudose a trimis Corpul de Control la CNAIR, cu o zi inainte de a decide ce se intampla cu directorul institutiei

news

Premierul Mihai Tudose a trimis joi Corpul de Control la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a face verificari, cu o zi inainte de data stabilita pentru prelungirea mandatului actualului director general al institutiei, Stefan Ionita, au precizat, pentru News.ro, surse din domeniul transporturilor.

In 13 ianuarie 2017, Stefan Ionita, seful Directiei Tehnice si Calitate a Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost numit in functia de director general provizoriu al companiei de catre consiliul de administratie, controlat de Ministerul Transporturilor, la trei zile dupa revocarea fostului director, Catalin Homor.

Aceasta este prima data cand premierul Tudose trimite Corpul de control la CNAIR.

„Controlul a fost trimis cu o zi inainte de data stabilita pentru prelungirea mandatului actualului director general. Cel mai probabil, vor fi facute verificari generale”, au precizat sursele consultate de News.ro.

Corpul de control al premierului va face probabil verificari generale, fiind vizata mai ales zona de achizitii, considera sursele.

In luna august a anului trecut, premierul i-a reprosat fostului ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, ca reprezentantii Ministerului Transporturilor nu merg pe santiere pentru a verifica modul in care evolueaza lucrarile.

In octombrie, Razvan Cuc a demisionat de la conducerea Ministerului Transporturilor.

In 2017, CNAIR a receptionat numai 24 kilometri de autostrada, lucrarile fiind tergiversate din cauza problemelor generate de constructori sau aparute in teren, care au necesitat timp si multa birocratie pentru rezolvare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: