Tudose anunta ca Dragnea si liderii PSD vor sfarsi foarte prost: „In curand vor fi aparati de tancuri. Cu un inconstient ca Dragnea la conducere, PSD risca sa fie strivit de valul de ura pe care l-a starnit”

politica

Fostul premier PSD Mihai Tudose sustine ca principalul vinovat de „ura” starnita in societate este Liviu Dragnea si anunta ca liderii PSD „in curand vor fi aparati de tancuri”.

Tudose critica dur si mitingurile PSD: „Mizeria de a plati oameni si de a-i aduce de la distante considerabile in niste tarcuri in care ii pui sa te aplaude si sa iti scandeze numele”.

”Liviu Dragnea, Codrin Stefanescu, Viorica Dancila si altii din conducerea PSD traiesc in lumea lor paralela, o lume iluzorie unde vor sa creada ca sunt apreciati, aplaudati… votati. De fapt, vor sa creada ca moare lumea dupa ei… Asa se ajunge la mizeria de a plati oameni si de a-i aduce de la distante considerabile in niste tarcuri in care ii pui sa te aplaude si sa iti scandeze numele, desi se vede ca ochiul liber ca nici macar aia pe care ii platesti nu mai au chef sa iti faca jocul, si nici nu prea stiu despre ce este vorba.

In schimb, e evident ca protestatarii anti-PSD s-au dovedit mult, mult mai vocali si mai ingeniosi decat cei platiti si carati cu autocarele in tarcurile in fata carora debiteaza Dragnea si ai lui. Protestatarii sunt in strada din convinegere si pentru ca asa nu se mai poate. In conditiile in care PSD distruge economia, gireaza o guvernare extrem de proasta si ataca fara precedent Justitia, pentru a-i salva pe niste infractori notorii, locul oamenilor normali este in strada, la proteste. Avand in vedere ura pe care Dragnea a starnit-o in societatea romaneasca, este de asteptat ca tensiunile de la asa-zisele mitinguri PSD sa escaladeze, cu atat mai mult din pricina prostiilor si populismelor revarsate de pe acele scene.

Desi prefera sa traiasca in lumea lor paralela, intr-o bula in care permit doar ceea ce vor sa vada si sa auda, Dragnea si acolitii sai au realizat ca treaba e groasa, foarte groasa, si ca si-au pus in cap aproape intreaga Romanie. Asa ca, in loc sa le vina mintea la cap, si-au supersecurizat mitingurile cu numeroase efective de jandarmi, cu garduri duble si cu vlajgani care ii intovarasesc pretutindeni. In ritmul asta, in curand vor fi aparati de tancuri… Cu un inconstient ca Dragnea la conducere, PSD risca sa fie strivit de valul de ura pe care l-a starnit.

Greseala reprezentantilor presei si a politicienilor care comenteaza actiunile lui Dragnea este ca ei incearca sa gaseasca o explicatie logica la ceva profund ilogic, irational. Nu sunt de specialitate psihiatru, dar cunosc cativa specialisti care m-au luminat in ceea ce-l priveste pe Dragnea. E evident ca un om normal nu ar face toate aceste enormitati”, a declarat Tudose pentru podul.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: