Tudose, atac fulminant: „Ministrul de Interne, Carmen Dan, m-a mintit in ultimul hal. Nu mai am ce sa lucrez cu ea”

news

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, ca a fost mintit in ultimul hal de Carmen Dan. „Nu mai am ce discuta cu ministrul de Interne. A spus ca e dispusa sa demisioneze, eu i-am spus ca o accept”, a spus Tudose.

„Daca eram dupa ministrul de Interne ii dadeam pe toti afara din minister, sub imperiul furiei. Masuri de genul asta de taiat cu barda au mai fost, cum a fost cazul Perla, cu studenta japoneza.

Lucrurile sunt complicate. I-am solicitat domnului Despescu sa vina cu doua tipuri de rezultate. Vinovatii care au stat cu poza in buzunar si nu au fost in stare sa-si  recunoasca colegul si pana la sefii ierarhici care stiau ca a individul a mai fost cercetat in alte dosare. Astia trebuiau sa fie primii dati afara.

Al doilea set de masuri pe care-l astept este cel care rezolva sistemul, sa nu se mai intample astfel de lucruri. Nu poti sa-l acuzi pe seful Politiei ca la sectia nu stiu care ca un agent, care nu era nu stiu ce scula, are un dosar care a fost tinut sub pres de colegii lui.

Demiterea sefului de la Omoruri, care este un politist extraordinar, mi se pare exagerat. De ce nu a plecat in secunda doi acasa un consilier al doamnei ministru care a fost 7 ani de zile coleg de tura cu pedofilul”, a declarat Tudose.

„Am intrebat-o daca este adevarat ca omul acela refuza (cel desemnat de Carmen Dan sa-l inlocuiasca pe Despescu – n.red.). Mi-a spus ca nu este adevarat, ca isi doreste functia. La pranz am vorbit cu el. ‘Buna ziua, sunt premierul. Doriti aceasta functie’. ‘Domnul prim-ministru, raportez, dimineata m-am prezentat la doamna ministru si i-am spus ca nu doresc aceasta functie’. Bogdan Chirieac a auzit aceasta discutie. In momentul acela am spus ca un ministru de Interne care isi permite sa ma minta asa nu mai am ce sa lucrez cu ea. A spus ca e dispusa sa demisioneze, eu i-am spus ca o accept. Daca va fi lasata isi va da demisia”, a mai spus Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: