Tudose: „Deja Cirstoiu creste 2-3 procente pe saptamana”. Cirstoiu: „Vedem capuse in Bucuresti si mizerie”

politica

Catalin Cirstoiu

Coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile locale si europarlamentare din partea PSD, Mihai Tudose, a negat ca medicul Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PSD si PNL la Primaria Capitalei, ar fi amenintat ca se va retrage din cursa electorala pe motiv ca nu este multumit de felul in care cele doua partide il sustin in campania electorala. Potrivit lui Tudose, Cirstou creste 2-3 procente pe saptamana pentru ca electoratul a inteles strategia PSD si PNL.

Intrebat daca medicul Catalin Cirstoiu ar fi amenintat cu retragerea din cursa electorala, Mihai Tudose a negat acest lucru.

”Noi dezmintim chestia asta de vreo patru zile. Am rugat pe toata lumea sa ne indicati si noua sursa, de unde ati auzit asa ceva. Nu e nici cel mai mic adevar in asa ceva”, a declarat Mihai Tudose, marti seara, la Antena 3.

Intrebat, de asemenea, daca a existat o discutie in care Cirstoriu si-a aratat nemultumirea privind modul in care cele doua partide ii sustin campania electorala, Tudose a negat din nou.

”Nu, nici asa ceva. Am fost la toate intalnirile cu conducerea. Domnul Cirstoiu pare ca e foarte multumit de ceea ce i se intampla din punct de vedere a celor doua partide. Ati vazut si punctul de vedere al PSD si al PNL (…) Deja creste 2-3 procente pe saptamana. Lumea a asteptat, a inteles ce fac cele doua partide. Intentia de vot la Bucuresti, insumat pentru cele doua partide depasea 55 la suta. Acum nu se intampla altceva decat acest transfer de la cele doua partide catre acest cabinet independent. Este adevarat ca pesedistii au vrut un candidat PSD, iar penelistii un candidat PNL, dar acum au inteles ca avem un candidat independent sustinut de cele doua partide, care nu e nici PNL, nici PSD, dar este o solutie buna pentru Bucuresti”, a mai spus Tudose, citat de news.ro.

Potrivit lui Tudose si la nivelul celor doua partide, dupa ce a existat o nemultumire, membrii au inteles strategia.

”Cand am venit cu acest candidat comun a intervenit acea suparare sau frustrare si in randul PSD si in randul PNL. Apoi au inteles ca aceasta este solutia, au inceput sa se calmeze lucrurile si acum asistam la acest transfer de la partide, catre candidatul ndependent”, a adaugat Tudose.

Catalin Cirstoiu, a declarat, marti seara, ca Bucurestiul e un oras al nimanui si ca se vad la tot pasul “sobolani care umbla pe strada, mizerie, gunoaie, capuse”.

“Eu cred ca a venit vremea sa avem un om serios, nu ne putem juca, totusi, cu viitorul Bucurestiului, ca ne-am cam jucat cu el, ne-am jucat la modul real, am promis si nu am facut. Am promis 30 de gradinite. Sunt? Nu. Am promis 15 scoli. Sunt? Nu. Si asa mai departe. Eu cred ca a venit vremea, dincolo de picanteriile campaniei electorale si sa vina o vreme cand trebuie sa ne gandim ca trebuie sa tragem o linie si sa facem ceva pentru oras”, a afirmat candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei.

El a mai declarat ca Bucurestiul are nevoie de un om care sa puna ordine in trafic si sa asigure siguranta cetatenilor.

“Eu cred ca de asta are nevoie Capitala, de un om hotarat, de un om care sa puna ordine, ordine in tot ceea ce inseamna trafic si daca vorbim de trafic inseamna poluare, sa avem aer curat, sa puna ordine in siguranta familiei, asta e un lucru foarte important pana la urma, siguranta copiilor nostri, sa simti copilul in siguranta cand se duce la scoala, cand se duce in parc, cand merge pe strada. Sa spunem ”stop” drogurilor, sa avem un oras fara droguri. Eu cred ca a venit vremea sa lasam inactivitatea, lenea si sa trecem in categoria de a avea un om serios la Primaria Capitalei, un om care stie sa faca”, a transmis Catalin Cirstoiu.

Candidatul PSD-PNL considera ca Bucurestiul este un oras al nimanui, in care nu exista un mediu economic.

“Alianta care-mi sustine candidatura tocmai asta are ca obiectiv, sa asigure o stabilitate. Eu asta spun cetatenilor acestui oras, ca a venit vremea ca primarul general sa comunice, sa faca echipa cu primarii de sector, a venit vremea ca primarul general sa aiba o usa deschisa exact acolo unde se obtin sursele de finantare. Iar daca vorbim de surse de finantare, Primaria Capitalei ar trebui sa-si identifice surse noi de finantare, fondurile europene o sansa aproape ratata in mandatul actual al primarului general. Si multe alte posibilitati. Parteneriate public-privat. Trebuie sa cream un mediu de afaceri care sa genereze venituri Capitalei pentru ca fara a avea o viata economica efervescenta in Bucuresti noi nu o sa reusim nimic. Tocmai asta se intampla in Capitala, e un oras al nimanui, in care practic nu mai exista un mediu economic chiar daca spunem ca a crescut PIB-ul pe cap de locuitor, se vede in viata de zi cu zi a fiecarui om? Se vad nervii din trafic. Se vede grija unui om care merge in parc si e intuneric. Pana la urma noi vedem la tot pasul sobolani care umbla pe strada, vedem mizerie, vedem gunoaie, vedem capuse”, a mai declarat Catalin Cirstoiu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: