Tudose face pregatiri pentru urmatorul CEX. La doar o zi dupa sedinta, premierul se vede cu 19 baroni locali

politica

Marti, la doar o zi dupa sedinta Comitetul Executiv al PSD unde propunerea lui Mihai Tudose de restructurare a Guvernului a fost pusa „in asteptare”, premierul se va intalni la Guvern cu 19 presedinti de CJ, care vor veni la ceremonia de semnare a contractelor pentru achizitia de echipamente medicale. Intalnirea este insa si o ocazie de a discuta cu baronii locali despre posibila restructura executiva.

La aceasta ceremonie va participa si ministrul Sanatatii Florian Bodog si se vor semna contractele pentru achizitia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanta Magnetica (RMN) si 21 de sisteme informatice PACS.

Majoritatea liderilor judeteni care au venit, ieri, la Comitetul Executiv aratau ca doresc sa vorbeasca cu Mihai Tudose despre situatia din spitale. Printre cei care au precizat ca vor merge la Guvern sa discute cu premierul s-au numarat Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea si Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui.

Chiar daca liderii din teritoriu vin la Guvern pentru a semna un protocol de achizitie in domeniul medical, venirea acestora este si o oportunitate pentru premierul Mihai Tudose de a discuta cu acestia propunerea facuta ieri la CEX privind restructura executivului, propunere pusa in asteptare pana pe 29 ianurie, cand va avea loc o noua sedinta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: